Concejalía
Valencià

El premiat escriptor Joaquin G. Caturla està familiaritzat amb tot tipus de gèneres com la literatura infantil i juvenil, la novel·la eròtica i fins i tot els contes populars amb col·leccions com 'Rondalles de l'Alacantí' o 'Rondalles del Baix Vinalopó', obres escrites en valencià en les quals dóna bona mostra de la seua gran labor lingüística.

Guardonat anteriorment amb el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians o el Premi Ciutat de Xàtiva-Blai Bellver de narrativa per la seua obra 'L'home de l'estació', Caturla presenta ara 'El regne de la calúmnia', amb la qual tot sembla indicar que ha aconseguit un treball que de nou li reportarà molt bona crítica i un gran èxit de públic.

Per a resoldre totes les curiositats i preguntes sobre aquest nou llibre, l'escriptor participarà en l'acte de presentació que organitza la regidoria de Cultura aquest dijous, 20 de novembre, en el Centre Cultural de Sant Joan d'Alacant, a partir de les 20 hores. Després de les paraules de l'autor i les autoritats, es durà a terme la signatura d'exemplars.