Notícies

L'auditori de Sant Joan es rendeix davant la nova representació de Nos Movemos

Nos_Movemos_2_copia_copia.jpg El grup de joves del projecte d'integració social de la Regidoria de Joventut, ha estrenat amb gran èxit la seua cinquena obra.

Publicat en: el Dilluns, 22 Maig, 2017 - 17:49

XARRADA GRATUÏTA: "MILLORA LA TEUA VISIÓ DE MANERA NATURAL"

CHARLA_METODO_BATLES_-_copia.png Dijous 25 de maig a les 18:00 hores en la sala de conferències de la Biblioteca. El Mètode Bats és una alternativa natural a les ulleres i les lentillas. Es tracta d'un sistema de reeducació visual basat en relaxació, moviments, centralització i jocs visuals.. A càrrec de Marina Montiel, Educadora visual, psicopedagoga i instructora de ioga. www.visionnatural.org

Publicat en: el Dilluns, 22 Maig, 2017 - 14:02

Ana Cristina Moreno Marín guanya el Concurs de "Portada i Cartell de les Festes del Crist 2017"

IMG_9038_361x217.jpg

El passat 15 de maig es va reunir el jurat compost per  Sra. Ana Belén Pérez Riera, titulada en Belles Arts, D. Antonio Sogorb Aragonés, dibuixant, fotògraf i il·lustrador, D. José Luis Pastor Gomis, fotògraf, D. Fernando Martínez Ruiz, fotògraf i Sra Ana I. Carreño, regidora de Festes de Sant Joan, per a la valoració dels cartells presentats al concurs "Portada i Cartell de les Festes del Crist 2017". Dotat amb 300 euros de premi, la fallada del jurat va recaure en la Sra. Ana Cristina Moreno Marín. Els sis cartells presentats s'exposaran al públic fins al 24 maig, en el hall de la Casa de Cultura i els concursants, podran passar a arreplegar les obres no premiades a partir del 25 de maig.

Publicat en: el Divendres, 19 Maig, 2017 - 20:20

Sant Joan tindrà bandera pròpia.

L'Alcalde de Sant Joan d´Alacant, Jaime Albero, sol·licita un estudi tècnic al Consell Técnic d´Heràldica i Vexil´lología per a adoptar la seua pròpia bandera.

Publicat en: el Dijous, 18 Maig, 2017 - 13:29

Noves actuacions dins de la campanya mediambiental de conservació de la biodiversitat

L'àrea del Medi Ambient de Sant Joan ha représ la campanya ambiental de recuperació de l'oroneta cuablanca iniciada en 2016, un projecte pioner a escala nacional que busca garantir la supervivència i la conservació de la biodiversitat local.

Publicat en: el Dimecres, 10 Maig, 2017 - 18:01