Valencià

És la primera visita d'un alt càrrec del Consell després de l'Estat d'Alarma.

Dilluns passat 3 d'agost, el conseller d'Hisenda Vicent Soler va visitar el municipi de Sant Joan on va poder comprovar de primera mà l'avançat estat d'execució d'algunes de les inversions que amb fons de la Generalitat Valenciana està realitzant l'Ajuntament de Sant Joan, com la construcció del CEIP El Romero en el programa Edificant i la rehabilitació de la Torre Ansaldo a càrrec del programa C+T. De la mateixa manera, també va visitar les obres de la nova ala del centre de salut que s'està construint amb gestió i pressupost de la Conselleria de Sanitat.

En la visita va ser acompanyat per l'alcalde de la localitat, Jaime Albero, així com alguns regidors de l'equip de govern.

Aquesta visita suposa un recolzament del Consell a la gestió municipal de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant, on s'estan utilitzant els fons d'altres administracions per a la millora de col·legis i instituts, així com en edificis històrics com l'esmentada torre de defensa, que es convertirà en Centre d'Interpretació de l'Horta d'Alacant i Conservatori de Música.

Finançament a empreses.

A la visita també va acudir el Director de l'Institut Valencià de Finances (IVF) Manuel Illueca, qui va exposar les línies de finançament que des d'aquest banc públic dependent de la Generalitat Valenciana s'estan posant a la disposició d'autònoms, empreses i futurs emprenedors a fi de potenciar la recuperació econòmica.