Jaime Albero junt amb Ismael Vicedo
Concejalía
Valencià

L'alcalde de Sant Joan d'Alacant, Jaime Albero, s'ha reunit hui amb el responsable de la Cívica-Escola Valenciana a l'Alacantí, Ismael Vicedo, per imprimir un nou impuls als premis a la Innovació Educativa Joan Ponsoda. Aquest certamen premia projectes de centres educatius de la comarca que resulten innovadors en la seua concepció, realització o resultats.

 

Dotats amb 500€ de material educatiu, aquests premis pretenen ser un revulsiu i un esperó per als docents i claustres de professors. A les 3 edicions realitzades s'han premiat projectes dels IES Sant Vicent amb ‘Radio actividad’ i IES Mare Nostrum amb 'Quan els matemàtiques és Munten la Seua pel.lícula a l'Institut'. L'Ajuntament de Sant Joan incentiva la creació i la innovació mitjançant la quantitat de certàmens, premis i concursos més nodrida de la comarca: Pintura, narrativa, curtmetratge, fotografia, disseny de cartells, al talent, a l'activitat comercial, esportius, etc. Per al proper any s'estan preparant les bases de dos nous concursos: de composició de música festera i d'innovació empresarial a través de les àrees de Festes i Desenvolupament Local que dirigeixen Anaís Carreño i Manel Giner (PSPV-PSOE).

 

"Sant Joan és un pol atractor de talent. Que siguem líders en la creació d'ocupació i riquesa és perquè la nostra política educativa i productiva està molt lligada. Tenim un projecte de ciutat per a Sant Joan basat en la innovació, també l'educativa com es pot veure en els Premis Joan Ponsoda ", ha declarat l'alcalde Jaime Albero (PSPV-PSOE).