Concejalía
Valencià

Sant Joan d'Alacant ja compta amb un lloc en el qual conservar, exhibir i treballar per la seua Setmana Santa. I és que l'alcalde, Manuel Aracil, així com el president de la Junta Major de Germanors i Confraries, José Manuel Caturla, inauguraven durant el matí del passat diumenge la nova Casa de la Setmana Santa "Carmelo Dávila". Unes instal·lacions que reben el nom d'un dels guareixes rectors del municipi que més afecte i afecte va suscitar entre els fidels de la Parròquia de Sant Joan Baptista.

Tot estava llest per a la inauguració. Així les coses, després de la missa de les 12 del matí, les autoritats van eixir en cercavila des de la plaça de l'Ajuntament fins al Casal. Una multitud acompanyava a la Corporació Municipal, persones que pertanyen a la família confrare, així com les reines i dames de les Festes del Crist de la Pau, les belleses i dames de la Foguera Plaza Maisonnave, les romeras de Fabraquer i altres representants festeres.


Miguel Dávila, germà del propi Carmelo Dávila, era un dels assistents més destacats. Ell va ser l'encarregat de tallar la cinta i descobrir la placa inaugural, moment després del qual es va dur a terme la benedicció de les instal·lacions, un acte que va realitzar l'actual guareix rector Manuel Martínez Miravete. Amb tot, després del requerit pel protocol, es va poder fer una visita a les instal·lacions on es troben, entre moltes altres coses valuoses, els 14 trons que processen en el municipi, així com la nodrida pinacoteca de la Junta de Confraries.

Sobre aquestes línies, Miguel Dávila i Saray Fornés, Reina de les Festes del Crist, tallen la cinta inaugural al costat de José Manuel Caturla i Manuel Aracil