Concejalía
Valencià

La Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant organitzarà una vegada més (TERCERA EDICIÓ) una de les millors cites amb la gastronomia itinerant.

 

Des del 4 d'octubre fins al dia 6, la ciutat de Sant Joan donarà la benvinguda a un total de deu Foodtrucks, per a gaudir, novament, de la seua varietat gastronòmica I COM SEMPRE TINDRÀ LLOC A LA PLAÇA DE JOSEP CARRERAS.

 

A més, durant aquesta edició, que donarà començament el divendres 4 octubre a les 19.00 hores, podrem recrear la mirada en un mercat vintage amb més de vint llocs que faran de l'esdeveniment, una oferta cultural completa.

 

Durant la nit del divendres, amb ambient dels anys ’80 es comptarà amb la presència del conegut actor, Pablo Carbonell a partir de les 21.30 hores. L'entrada és totalment gratuïta, i es podrà gaudir de l’espectacle que ofereix combinant les seues noves composicions juntament amb espurnejants monòlegs que faran passar una estona divertida a tots els assistents.

 

En la jornada del dissabte, a partir de les 21.30 hores i amb entrada gratuïta també tindrà lloc un festival rock-indie de la mà del grup “The Parrots”. Una de les bandes més importants de l'escena garatjera nacional. Al costat d'ells també actuaran “Diagnòstic Binari”.

 

 Apropa't i gaudeix