Alcalde i regidors junt amb a l'Associació de Comerciants
Valencià

L’alcalde de Sant Joan, Jaime Albero, ha presentat aquesta setmana durant una conferència de premsa la nova edició del tradicional Mercat de Nadal, junt amb la regidora de Comerç, Vanessa Romá; el regidor de Desenvolupament Local, Manel Giner; i el president de l'Associació de Comerciants, Armando Peñalver, així com la directora de comunicació de l'entitat, Sonia Rugisques.

 

La nova edició del Mercat de Nadal tindrà lloc durant el pont de desembre els dies 8, 9, i 10 a la Plaça de l’Ordana. El mercat comptarà, com l'any passat, amb una àmplia zona infantil/juvenil amb nombroses atraccions gratuïtes i una gran representació d'actuacions de ball, música i esport per a totes les edats. “Seguim la mateixa dinàmica que en l'edició anterior perquè hem vist que el format funciona molt bé”, va aclarir Vanessa Romá. Així mateix, el mercat estarà acompanyat de diverses iniciatives desenvolupades per la regidoria de Comerç com ara el Concurs d'Aparadors Nadalencs amb el qual es pretén ajudar a recrear un ambient propici per a aquestes dates així com premiar la labor dels comerciants del municipi. Aquest concurs donarà començament l'1 de desembre, i la visita del jurat tindrà lloc el dia 15. També, des de la plataforma digital de Comercia (portal on es s’actualitzen diverses ofertes dels comerços del municipi –i pertanyent a la mateixa regidoria-), es premiarà als interessats amb un altre sorteig amb el requisit de subscriure's a Comercia de manera completament gratuïta.

 

L'Associació de Comerciants, Empresaris i Afins de Sant Joan d´Alacant també interpretarà un paper important enguany, ja que premiarà als veïns i visitants que consumisquen en qualsevol dels establiments comercials de la zona associats a l'entitat, amb el sorteig de tres vals dotats amb 300, 200 i 100 euros. Tant aquest sorteig com el de Comercia se celebraran el 22 de desembre a la 13:30h al saló de plens de l’Ajuntament. D'altra banda, i amb motiu d'aquestes dates la regidoria de Desenvolupament Local, juntament amb Comerç, elaborarà diferents actuacions relacionades amb l'animació i enllumenat ampliant, entre altres, la il·luminació de Nadal dels carrers comercials de Sant Joan.

 

La regidora de Comerç, Vanessa Romá, ha aprofitat finalment per animar a tots els veïns a participar en les activitats: “Animem a tots a participar en les activitats que tenim aquest mes i el que vé, ja que es tracta d'un programa molt complet”, conclou.