Jaime Albero y Vanessa Romá durant la seua ponència aquesta matí
Concejalía
Valencià

L'alcalde de Sant Joan d'Alacant, Jaime Albero, junt amb la regidora de Comerç, Vanessa Romá, han assistit aquest matí a una jornada formativa en la qual s'han abordat diverses matèries en qüestions de comerç electrònic.

 

El desdejuni ha estat organitzat per la Federación Alicantina de Comercio de la Pequeña y Mediana Empresa (FACPYME), en col·laboració amb la Asociación de Comerciantes, Empresarios y Afines de Sant Joan d´Alacant (ACEA). L'acte ha tingut lloc aquest matí, de 9 a 10:30h, a l'innovador comerç santjoaner Infosolution Consulting. En la jornada han intervingut el president de FACPYME, Antonio Sáez, qui ha sigut l'encarregat d'obrir l'acte; l'Alcalde de Sant Joan, Jaime Albero; la Regidora de Comerç, Vanessa Romá; i el gerent de Infosolution Consulting, José Miguel Gosalbez.

 

Jaime Albero ha posat en valor la importància del comerç i l'hostaleria en el municipi. “l'Ajuntament ha de vetlar perquè la ciutat estiga neta i l'experiència de compra del consumidor siga la millor possible”, ha explicat Albero fent referència a la negociació amb els treballadors de l'empresa de neteja que setembre passat va evitar una vaga que haguera sigut nefasta tant per al comerç com per a Sant Joan en general. “D'ara endavant ampliarem els recursos per a incentivar l'activitat empresarial i emprendrem una sèrie de reformes i millores per augmentar l'activitat comercial”, ha especifical l'alcalde. A més, “des d'aquesta mateixa setmana hem reactivat projectes de desenvolupament que estaven ficats en un calaix i continuem amb l'estratègia d'unir i ampliar el públic comercial amb diversos projectes paral·lels com són el pas de vianants en Porcelanosa i el desenvolupament de la UA6 i SUP 11”, ha añadit Jaime Albero.

 

Així mateix, la Regidora de l'àrea, Vanessa Romá, ha posat en coneixement dels empresaris l'existència de la nova plataforma de comerç 'Comercia Sant Joan' animant als assistents a fer ús d'aquesta eina, ja coneguda i utilitzada per molts comerços del municipi. Durant el desdejuni empresarial s'han abordat les principals qüestions en matèria de comerç electrònic, així com temes relacionats amb la implantació de canals de venda, o eines de màrqueting, entre altres.

 

Finalment s'ha realitzat una xerrada col·loqui entre els diferents empresaris que han assistit a aquest 'Desdejuni Empresarial'. La jornada ha sigut un èxit quant a participació i ha comptat amb el patrocini de la Diputació d'Alacant, FACPYME, Solving Comerio, i Comercio de tu ciudad.