Foto del cartell dels comerços participants al concurs
Concejalía
Valencià

Els comerços de Sant Joan se sumen a l’I Concurs d'Aparadors Terrorífics organitzat per la Regidoria de Comerç, Festes i Educació amb motiu de la celebració d'Halloween.

 

Un total de 15 comerços de Sant Joan d'Alacant s'han sumat a participar al I Concurs d'Aparadors Terrorífics que ambientaran el municipi durant la nit més terrorífica de l'any. A més, seguint les tradicions de la popular festa d'Halloween, els comerços repartiran caramels i dolços per a tots aquells visitants que acudisquen el 31 d’octubre. Així mateix, el proper divendres 27, el jurat visitarà cadascun dels comerços inscrits al I Concurs d'Aparadors Terrorífics i seleccionarà un guanyador.

 

Els comerços pioners que participaran en aquesta entretinguda iniciativa són: La Casita de Chocolate; Ferretería García; Llibres Chus; Aguamarina; Calzados La Rambla; Papelería – Llibrería Tere; A. M. Floristas; Juguetes y Colecciones; Confitería La Guinda; Cosas de Casa; Isacha; El Taller de Monalisa; Raquel Parodi; Gema Muñoz; y Finuca.