Regidoria de Serveis Socials

Bones a tod@s, en tota la meua trajectòria política, sempre he estat molt implicat en temes socials, ja que és la meua major preocupació, sent que l'haver accedit a la regidoria de Serveis Socials, ha sigut un gran honor per a mi.

Estic a la vostra sencera disposició per al que necessiteu i estiga en les meues mans el poder ajudar-vos, no us de vergonya l'acudir als Serveis Socials, per a açò estem, per a ajudar-vos.

Les meues prioritats són ajudar a les persones necessitades d'aquest municipi, que van des de procurar uns lloguers dignes, evitar la xacra dels desnonaments bancaris i millorar la qualitat de vida dels santjoaners en general i el de les persones majors en particular.

Juan Ramón Martín Jiménez
Regidor de Serveis Socials.
juanramonmartin@santjoandalacant.es

Fi de curs "Espanyol per a estrangers"

portada.JPG

Publicat en Serveis Socials el Dv, 16/06/2017

Durant el dijous 15 de juny en la Casa de Cultura de Sant Joan d'Alacant s'ha celebrat la fi de curs de “Espanyol per a estrangers” que va donar començament el passat dia 4 d'octubre, donant servei a alumnes de diverses nacionalitats entre elles letona, hongaresa, francesa, marroquina, étc...

AJUDES AL LLOGUER 2017

ayudas_2017_val.jpg

Publicat en Serveis Socials el Dj, 04/05/2017

Obert el termini atenció en el Servei Municipal d'Habitatge Persones i Ciutat del 4 de maig al 31 de maig.

EL SERVEI MUNICIPAL D'HABITATGE INFORMA SOBRE CLÀUSULES SOL

pycsa.png

Publicat en Serveis Socials el Dm, 31/01/2017

El 21 de gener de 2017 es va publicar en el BOE el Real-Decrete-Llei 1/2017 sobre mesures urgents en matèria de clàusules sol.

CAMPAÑA DE RECOLLIDA DE JOGUETS SOLIDARIS 2016

CARTEL_JUGUETES_2016-2_-_VAL.jpg

Publicat en Serveis Socials el Dm, 13/12/2016

S'obri la campanya de recollida de joguets solidaris, aquests es podran lliurar en Càrites Parroquial, situat en Passatge Sant Luis, 18 (a les vesprades de dilluns a dijous), també en la Parròquia (en horari de misses) o en la Casa de la Setmana Santa (contactar per Facebook).

L'Ajuntament de Sant Joan sol·licita més de 53.000€ a la Consellería d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori

habitatge_cas.png

Publicat en Serveis Socials el Dc, 16/11/2016

L'ajuntament de Sant Joan d'Alacant, a través de la regidoria de Serveis Socials que regeix Juan Ramón Martín, ha presentat un total de 26 sol·licituds dins de la convocatòria de subvencions de la Consellería d'Habitatge, Obres Publiques i Vertebració del Territori. L'import sol·licitat ascendeix a 53.632€ per a assumir el pagament del lloguer de 26 veïns que es troben en emergència social.

Inici del curs "Español per a estrangers"

Cursoweb.jpg

Publicat en Serveis Socials el Dc, 05/10/2016

Inici del curs d'Español per a estrangers, impulsat des de les Regidories de Serveis Socials i Educació, en col·laboració de Creu Roja.
  1. últim »