Regidoria de Comerç i Mercat

 

Benvolguts veïns i veïnes,

 

Em complau donar-vos la benvinguda al portal de la Regidoria de Comerç i Mercat de l'Excm. Ajuntament de Sant Joan d'Alacant. 

És de vital importància mantenir viu el comerç en el nostre municipi, per a açò, des de la Regidoria de Comerç i Mercat cerquem noves idees per a la millora d'aquest sector i implementar, en la mesura del possible, totes aquelles accions que realcen l'economia local, fomenten el consum en el nostre municipi i afavorisquen la creació d'ocupació.

 El municipi de Sant Joan pertany a la xarxa AFIC (Xarxa d'Agències per al Foment de la Innovació del sector Comercial) de la Generalitat Valenciana, que serveix d'instrument de cooperació entre l'administració autonòmica i la local. La vostra opinió és fonamental, per aquest motiu, us convidem a fer-nos arribar els suggeriments i queixes a través de la bústia del ciutadà disponible en aquesta web. 


Gràcies pel vostre suport i treball constant. 

Carlos Octavio Seva Climent

Regidor de Comerç i Mercat de l'Excm. Ajuntament de Sant Joan d'Alacant.

octavioseva@santjoandalacant.es

 

 

 

Plataforma "Comercia Sant Joan"

Dibujo.JPG

Publicat en Comerç i Mercat el Dm, 21/03/2017

Dilluns passat 20 de Març es va realitzar una de les primeres xarrades informatives per a hosteleros i comerciants, per a conèixer de primera mà la plataforma Comercia Sant Joan, a la qual van acudir comerços de tots els sectors. En les pròximes dates es realitzaran més xarrades per als quals no van poder assistir i als quals no se'ls va poder convocar a causa de l'amplitud de comerços que formen el nostre municipi s'ha hagut de repartir en diverses xarrades. El servei al ciutadà aquesta realitzant un treball rigorós de recollida de dades de tots els hosteleros i comerciants, seguiran arreplegant dades dels comerços que vulguen inscriure's en la plataforma i en les pròximes setmanes es realitzaran diferents xarrades informatives.

Curs TAPES CREATIVES per a hosteleros

foto_curso_4.jpg

Publicat en Comerç i Mercat el Dm, 21/03/2017

Des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Joan, dilluns passat 13 de Març es va impartir un curs de tapes creatives en l'Escola de Cuina La Font, en el qual van participar hosteleros del municipi de Sant Joan d'Alacant, amb la finalitat de conèixer noves tècniques de la cuina actual en vistes de la pròxima edició del tapaporte que donarà començament el 22 d'Abril.

Nova edició TAPAPORTE 2017: "ASSABOREIX SANT JOAN"

2017-03-01-PHOTO-00001338.jpg

Publicat en Comerç i Mercat el Dv, 03/03/2017

L'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant, a través de la Regidoria de Comerç, ha engegat una nova campanya TAPAPORTE: ASSABOREIX SANT JOAN.

CELEBRA SANT VALENTÍN A SANT JOAN

menus_y_comercio_que_enamoran_2017.jpg

Publicat en Comerç i Mercat el Dm, 31/01/2017

Un any més des de la regidoria de Comerç, s'ha organitzat la campanya "COMERCIE I MENÚS QUE ENAMOREN PER SANT VALENTÍN". Enguany aquest esdeveniment tindrà lloc des del dia 1 al 19 de Febrer. Us donem descripció detallada dels comerços i restaurants participants. NO T'HO PERDES!

Lliurament de xecs-regale als guanyadors del Shopping-Tour 2016

FOTO_GRUPO.jpg

Publicat en Comerç i Mercat el Dv, 30/12/2016

Els comerços de Sant Joan d'Alacant que han participat en la V edició del SHOPPING TOUR, han premiat als clients que compren en el nostre municipi, repartint 2.300 € en regals.

PROGRAMACIÓ MERCAT DE NADAL 2016

Mercado_Navideno2017.jpg

Publicat en Comerç i Mercat el Dv, 18/11/2016

Durant el pont de Desembre, Sant Joan d'Alacant s'avança al Nadal i es converteix en el lloc triat per les famílies per a donar la benvinguda a les festes nadalenques amb la visita al Mercat Nadalenc, per aqueix motiu, del 8 a l'11 de desembre us esperem en la Plaça de l'Ordana que s'inundarà d'ambient nadalenc, amb una gran varietat de llocs artesanals i gastronòmics i amb multitud d'activitats gratuïtes per a totes les edats, actuacions i tallers que amenitzaren aquests dies. Us esperem!
  1. últim »