Regidoria de Comerç i Mercat

 

 

 

 

 

Benvolguts veïns i veïnes,Em complau donar-vos la benvinguda al portal de la Regidoria de Comerç i Mercat de l'Excm. Ajuntament de Sant Joan d'Alacant. 

És de vital importància mantenir viu el comerç en el nostre municipi, per a açò, des de la Regidoria de Comerç i Mercat cerquem noves idees per a la millora d'aquest sector i implementar, en la mesura del possible, totes aquelles accions que realcen l'economia local, fomenten el consum en el nostre municipi i afavorisquen la creació d'ocupació.

El municipi de Sant Joan pertany a la xarxa *AFIC (Xarxa d'Agències per al Foment de la Innovació del sector Comercial) de la Generalitat Valenciana, que serveix d'instrument de cooperació entre l'administració autonòmica i la local. La vostra opinió és fonamental, per aquest motiu, us convidem a fer-nos arribar els suggeriments i queixes a través de la bústia del ciutadà disponible en aquesta web.

Gràcies pel vostre suport i treball constant.Vanesa *Romá Beneyto

Regidor de Comerç i Mercat de l'Excm. Ajuntament de Sant Joan d'Alacant.

vanesaroma@santjoandalacant.es

TAPAPORTE 2017: "ASSABOREIX SANT JOAN D'ALACANT"

impresion.jpg

Publicat en Comerç i Mercat el Dm, 25/04/2017

L'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant, a través de la Regidoria de Comerç, ha engegat un any més el TAPAPORTE: ASSABOREIX SANT JOAN. Enguany podrem gaudir de 28 comerços en els quals participen bars, cafeteries, restaurants i pubs. En els establiments participants podran arreplegar el llibre del tapaporte el qual hauran d'emplenar amb 10 segells els quals obtindran consumint en aquests establiments, una vegada farcit el llibre participaran en el sorteig de 26 sopars, un parell de vals per a copes i un viatge per a dos d'un cap de setmana. El TAPAPORTE donarà començament el dia 22 d'Abril, Els esperem!

III CONCURS I EXPOSICION DE MONES DE PASQUA CREATIVES I DEGUSTACIÓ POPULAR DE TONYES TRADICIONALS

IMG_4397.JPG

Publicat en Comerç i Mercat el Dm, 04/04/2017

Amb la intenció de conèixer més d'a prop els productes tradicionals del nostre municipi, la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Joan, va celebrar el passat 31 de març, en el mercat municipal l'III CONCURS I EXPOSICIÓ DE MONES DE PASQUA CREATIVES I DEGUSTACIÓ POPULAR DE TONYES TRADICIONALS DEL NOSTRE MUNICIPI. Comptem amb un jurat excepcional compost per Armando Peñalver, Antonio Sáez, Francisco Rovira, María Victoria Buades, Francisco García. Va ser ERASE UNA VEGADA, la que va aconseguir el primer lloc amb una mona d'allò més creativa, la qual podreu veure en el seu aparador durant aquestes festes de Pasqua, quant a les tonyes no quede dubte de la qualitat d'aquestes, va obtenir el primer lloc ROBENOVE.

TAPAPORTE 2017

cartel_tapaporte_2017.jpg

Publicat en Comerç i Mercat el Dll, 03/04/2017

El passat 29 de març es va celebrar en el Complex Sant Joan, el Concurs de la X edició del tapaporte: Assaboreix 2017 , Vanessa Roma, regidor de Comerç, va acompanyar a un jurat compost per Marc Audibert, Xef de l'Escola de Cuina La Font, Tomas Mazón, Director de la Càtedra d'Estudis Turístics "Pedro Zaragoza" de la Universitat d'Alacant, Mariano Torres, Director del Sant Comunicació, empresa dedicada al Màrqueting i Comunicació especialitzada en el Sector Turístic, Armando Peñalver, President de l'associació de comerciants, empresaris i afins, Félix Cardona, bloguero de la Gastroteca de Félix i critique gastronòmic, que després de degustar més de 20 tapes de gran qualitat, han triat la tapa guanyadora. El premi ha recaigut en la tapa presentada pel Cafè de Marieta amb el nom de "Llit de pebrots rostits a l'estil de l'àvia" elaborat amb creïlla o pa amb pebrots rostits i llom d'orsa macerado en cava amb herbes aromàtiques.

Plataforma "Comercia Sant Joan"

Dibujo.JPG

Publicat en Comerç i Mercat el Dm, 21/03/2017

Dilluns passat 20 de Març es va realitzar una de les primeres xarrades informatives per a hosteleros i comerciants, per a conèixer de primera mà la plataforma Comercia Sant Joan, a la qual van acudir comerços de tots els sectors. En les pròximes dates es realitzaran més xarrades per als quals no van poder assistir i als quals no se'ls va poder convocar a causa de l'amplitud de comerços que formen el nostre municipi s'ha hagut de repartir en diverses xarrades. El servei al ciutadà aquesta realitzant un treball rigorós de recollida de dades de tots els hosteleros i comerciants, seguiran arreplegant dades dels comerços que vulguen inscriure's en la plataforma i en les pròximes setmanes es realitzaran diferents xarrades informatives.

Curs TAPES CREATIVES per a hosteleros

foto_curso_4.jpg

Publicat en Comerç i Mercat el Dm, 21/03/2017

Des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Joan, dilluns passat 13 de Març es va impartir un curs de tapes creatives en l'Escola de Cuina La Font, en el qual van participar hosteleros del municipi de Sant Joan d'Alacant, amb la finalitat de conèixer noves tècniques de la cuina actual en vistes de la pròxima edició del tapaporte que donarà començament el 22 d'Abril.

Nova edició TAPAPORTE 2017: "ASSABOREIX SANT JOAN"

2017-03-01-PHOTO-00001338.jpg

Publicat en Comerç i Mercat el Dv, 03/03/2017

L'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant, a través de la Regidoria de Comerç, ha engegat una nova campanya TAPAPORTE: ASSABOREIX SANT JOAN.
  1. últim »