Regidoria de Desenvolupament Local, Emprenedoria i Ocupació

 Antoni Manel Giner i Espinosa

 antonimanel@santjoandalacant.es

(EN PROCÉS D'ACTUALITZACIÓ)

FORMANT EMPRENEDORS SANT JOAN D'ALACANT

JOVENES_EMPRENDEDORES.jpg

Publicat en Desenvolupament Local, Emprenedoria i Ocupació el Dc, 03/05/2017

L'Ajuntament en col·laboració amb Jovempa i la Diputació impartirà un programa de formació gratuíto amb les regles bàsiques que tot emprenedor ha de conèixer.

UN SERVICI AL CIUTADÀ, NECESSARI

web_servicio_al_ciudadano_2-01.jpg

Publicat en Desenvolupament Local, Emprenedoria i Ocupació el Dj, 09/02/2017

Des de fa poc més d'una setmana, podem veure pels carrers del municipi a parelles de trabajadoras/es municipals que atenen els requeriments d'informació o ajuda de la ciutadania durant els seus recorreguts diaris al llarg de diversos circuits urbans, així com realitzen repartiments institucionals d'informació o cartelería. Entre altres funcions s'encarreguen també del tancament dels col·legis, arrepleguen suggeriments de veïns i comerciants, comuniquen incidències a la Policia Local i Brigada de Manteniment quant a l'estat de les infraestructures municipals, etc.

Sant Joan posa en marxa el seu propi Portal Públic d'Ocupació. PORTALEMP.

webIMG_20161110_120719.jpg

Publicat en Desenvolupament Local, Emprenedoria i Ocupació el Dj, 17/11/2016

L'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant des de la Regidoria d'Emprendedurismo i Ocupació dirigida per Manel Giner, i a través de l'Agència de Desenrotllament Local posa en funcionament el Portal d'Ocupació PORTALEMP. Una ferramenta molt útil dirigida tant a emprenedors i demandants d'ocupació com a empreses que oferix un servici totalment gratuït.

INFORMACIÓ INCAMP STARTUPS

WEB_cartelincampsantjoan_365x274.jpg

Publicat en Desenvolupament Local, Emprenedoria i Ocupació el Dc, 26/10/2016

Incamp Startups està en marxa!!! En els arxius adjunts podreu descarregar la informació relativa al programa, a més de la programació detallada fins al pròxim 2 de novembre. Esta programació està subjecta als canvis que es consideren oportuns per al bon desenrotllament i dinàmica del programa.

A més podeu seguir el programa dia a dia en el següent enllaç de Facebook d'Incamp Startups.

https://www.facebook.com/Incampstartups

 

Roda de Premsa de presentació del Programa Incamp Startups

webIMG_20161020_114708.jpg

Publicat en Desenvolupament Local, Emprenedoria i Ocupació el Dj, 20/10/2016

Roda de Premsa de presentació del programa Incamp Startups.Esta demà s'ha presentat en roda de premsa el programa Incamp Startups, a esta han assistit Antoni Manel Giner, Regidor de l'àrea de Desenrotllament Local, Emprendedurismo i Ocupació, l'Alcalde de Sant Joan, Jaime Albero i Jonathan Delgado qui dirigix i coordina el programa. El programa que va dirigit a qualsevol persona emprenedora que tinga un projecte en fase inicial o de creixement, va començar ahir amb diverses accions per a facilitar la benvinguda i presentació dels participants. Este és un programa de preacceleració de Startups que es desenrotllarà fins al prómimo 12 de novembre en el Centre Cultural de Sant Joan, en el que al voltant de 25 alumnes podran iniciar i desenrotllar el seu projecte. Les persones que estiguen interessades a participar en este programa inclús ho poden fer durant la fase inicial i han de dirigir-se a les oficines de l'ADL, síties en la planta baixa de l'Ajuntament de Sant Joan.

III Cicle de Tallers: Dissenya el teu Propi Itinerari d'Inserció.

web_CARTEL.jpg

Publicat en Desenvolupament Local, Emprenedoria i Ocupació el Dm, 20/09/2016

Dijous que ve 22 de septiempre dóna començament este tercer cicle de tallers amb dos tallers, el primer de 9h a 11h sobre "Recursos d'Informació per a l'Ocupació del Servef i un segon de 11:30h a 13:30h que tractarà les "Herramientas necessàries per a la Busca d'Empleo". La inscripció per a la realització d'estos cursos seguix oberta i són cursos totalment gratuïts.
  1. últim »