Regidoria d' Esports

  Santiago Román Gómez

  santiagoroman@santjoandalacant.es


 

II TROTADA CARMELITAS

unnamed.jpg

Publicat en Esports el Dll, 03/04/2017

El pròxim 8 d'Abril se celebrarà la II TROTADA CARMELITES destinada a recaptar fons per a finalitats benèfiques en països subdesenvolupats, es realitzarà en el col·legi Carmelites de Sant Joan d'Alacant, en la qual el corredor d'ultrafondo Ángel Domenech realitzarà un recorregut de 150 km en 24h el qual iniciarà el divendres 7 a les 10:30h en el col·legi Carmelites continuarà en el col·legi Carmelites Alacant seguirà direcció a casa mare situada a Oriola i finalitzarà el recorregut en el col·legi Carmelites de Sant Joan, s'estima que la seua arribada siga sobre les 10:30h. Gens mes arribar Ángel Domenech i el seu equip, començarà la trotada per Sant Joan, en finalitzar aquesta podrem gaudir d'una classe de zumba, inflables i no podem oblidar-nos d'adquirir samarretes i polseres amb les quals contribuir a la causa. Els esperem el 8 d'Abril a partir de les 10:00h en el col·legi Carmelites de Sant Joan d'Alacant!

Comença el període de matriculació per a les Escoles Esportives 2016-2017

FOLLETO_16-17_boceto_2_-_val.jpg

Publicat en Esports el Dll, 25/07/2016

De l'1 al 5 d'agost comença el periódo de matriculació esclusivamente per als socis, i a partir del 8 d'agost per a tots els interessats fins a esgotar-se les places.

Perióde de matriculació per a les Escoles Esportives d'estiu 2016

PORTADA-NOTICIA.jpg

Publicat en Esports el Dj, 12/05/2016

Ja estan publicats tots els terminis de matriculació, així com les escoles disponibles per a aquest estiu 2016, així com els fulls d'inscripció. Per a accedir a aquesta informació vaja a l'apartat dedicat a aquesta fi, en la Regidoria d'Esports "Escoles Esportives Estiu 2016"

La Campiona Olímpica Isabel Fernández inaugura la I Olimpíada Intercentres celebrada en el Poliesportiu Municipal

olimpiada_isabel_fernandez.jpg

Publicat en Esports el Dc, 23/03/2016

Les I Olimpíades Intercentres celebrades el dimarts 22 de març en el Poliesportiu Municipal de Sant Joan d'Alacant van comptar amb una invitada d'excepció: la Campiona d'Europa, Campiona Mundial i Campiona Olímpica Isabel Fernández. La judoka alacantina, que ha sigut quatre vegades olímpica (Atlanta 96, Sidney 00, Atenes 04 i Pequín 08,) i és, actualment, vicepresidenta del Comité Olímpic Espanyol, es desplace fins a Sant Joan per a animar als jóvens esportistes en la jornada inaugural d'esta iniciativa, que va tindre els mateixos prolegòmens que uns Jocs Olímpics.

El Poliesportiu Municipal acull el dimarts 22 la I Olimpíada Intercentres

olimpiada_intercentros_01.jpg

Publicat en Esports el Dm, 22/03/2016

L'Institut Platja de Sant Joan, en col•laboració amb la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant, organitzen el dimarts dia 22 de març les I Olimpíades Intercentres davall el lema ‘El moviment Olímpic', en la que participaren l'Institut Lloixa, Institut Luis García Berlanga, Institut Ràdio Exterior i Institut platja Sant Joan, en el Poliesportiu Municipal.

Entrenadors del Southampton impartiran en el Poliesportiu un Campus de Futbol en anglés durant les vacacions de Pasqua

campus_futbol_ingles_01.jpg

Publicat en Esports el Dll, 07/03/2016

Després de l'èxit del Campus de Futbol en anglés dels últims dos estius, Sant Joan repetix l'experiència per primera vegada en les vacacions de Setmana Santa i Pasqua, de la mà de l'acadèmia Blue Elephant Room. D'esta manera, del 29 de març i a l'1 d'abril, els xiquets i jóvens del municipi d'entre 7 i 17 anys tindran l'oportunitat de practicar esport i idioma de la mà de quatre entrenadors del Southampton, un dels millors equips de la Premier League Britànica, l'equivalent a la Lliga BBVA (Primera Divisió) de la Lliga Espanyola.
  1. últim »