Regidoria d' Esports

  Santiago Román Gómez

  santiagoroman@santjoandalacant.es


 

Finalització de les obres de millores d'accesosos al Poliesportiu de Sant Joan d'Alacant

finalizacion_obras_polideportivo2.jpg

Publicat en Esports el Dm, 13/06/2017

Les obres de millora d'accessos al Poliesportiu de Sant Joan han finalitzat amb la col·locació d'un senyal lluminós per a indicar l'existència del pas de vianants. Amb la creació de tres passos de vianants, i de reductors de velocitat, des de la Regidoria d'Esports s'ha pretès garantir la seguretat dels centenars d'usuaris i veïns que cada dia acudeixen al Poliesportiu municipal. Santiago Román, regidor de l'àrea, va assenyalar que la velocitat que adquirien els vehicles al pas per aqueix carrer suposava un seriós perill per als vianants, ja que l'únic pas de zebra que existia ni es veia i els reductors anteriors no complien la seua funció. Una vegada acabades aquestes obres d'accés, la següent actuació des de la regidoria és l'adequació de l'aparcament de titularitat municipal, el més xicotet dels dos, amb l'objecte de guanyar espai per a quaranta noves places d'aparcament, va assenyalar Santiago Román.

II Edició 5k-10k Nocturn Fogueres de San Juan

NOCTURNO_HOGUERAS_2_-_val.jpg

Publicat en Esports el Dll, 05/06/2017

El pròxim 17 de juny tindrà lloc el 5k-10k Nocturn Fogueres de San Juan. Serà un circuit totalment urbà, els participants recorreran entre altres llocs de Sant Joan l'Av. La Rambla, Jaime I i Benimagrell, la carrera començarà a les 21:30h i l'inici serà des de l'Av La Rambla.

Escoles Esportives Estiu 2017

portada_folleto_verano_2017val_Pagina_1.jpg

Publicat en Esports el Dv, 02/06/2017

II TROTADA CARMELITAS

unnamed.jpg

Publicat en Esports el Dll, 03/04/2017

El pròxim 8 d'Abril se celebrarà la II TROTADA CARMELITES destinada a recaptar fons per a finalitats benèfiques en països subdesenvolupats, es realitzarà en el col·legi Carmelites de Sant Joan d'Alacant, en la qual el corredor d'ultrafondo Ángel Domenech realitzarà un recorregut de 150 km en 24h el qual iniciarà el divendres 7 a les 10:30h en el col·legi Carmelites continuarà en el col·legi Carmelites Alacant seguirà direcció a casa mare situada a Oriola i finalitzarà el recorregut en el col·legi Carmelites de Sant Joan, s'estima que la seua arribada siga sobre les 10:30h. Gens mes arribar Ángel Domenech i el seu equip, començarà la trotada per Sant Joan, en finalitzar aquesta podrem gaudir d'una classe de zumba, inflables i no podem oblidar-nos d'adquirir samarretes i polseres amb les quals contribuir a la causa. Els esperem el 8 d'Abril a partir de les 10:00h en el col·legi Carmelites de Sant Joan d'Alacant!

Comença el període de matriculació per a les Escoles Esportives 2016-2017

FOLLETO_16-17_boceto_2_-_val.jpg

Publicat en Esports el Dll, 25/07/2016

De l'1 al 5 d'agost comença el periódo de matriculació esclusivamente per als socis, i a partir del 8 d'agost per a tots els interessats fins a esgotar-se les places.

Perióde de matriculació per a les Escoles Esportives d'estiu 2016

PORTADA-NOTICIA.jpg

Publicat en Esports el Dj, 12/05/2016

Ja estan publicats tots els terminis de matriculació, així com les escoles disponibles per a aquest estiu 2016, així com els fulls d'inscripció. Per a accedir a aquesta informació vaja a l'apartat dedicat a aquesta fi, en la Regidoria d'Esports "Escoles Esportives Estiu 2016"
  1. últim »