Regidoria d' Esports

  Santiago Román Gómez

  santiagoroman@santjoandalacant.es


 

Comença el període de matriculació per a les Escoles Esportives 2016-2017

FOLLETO_16-17_boceto_2_-_val.jpg

Publicat en Esports el Dll, 25/07/2016

De l'1 al 5 d'agost comença el periódo de matriculació esclusivamente per als socis, i a partir del 8 d'agost per a tots els interessats fins a esgotar-se les places.

Perióde de matriculació per a les Escoles Esportives d'estiu 2016

PORTADA-NOTICIA.jpg

Publicat en Esports el Dj, 12/05/2016

Ja estan publicats tots els terminis de matriculació, així com les escoles disponibles per a aquest estiu 2016, així com els fulls d'inscripció. Per a accedir a aquesta informació vaja a l'apartat dedicat a aquesta fi, en la Regidoria d'Esports "Escoles Esportives Estiu 2016"

La Campiona Olímpica Isabel Fernández inaugura la I Olimpíada Intercentres celebrada en el Poliesportiu Municipal

olimpiada_isabel_fernandez.jpg

Publicat en Esports el Dc, 23/03/2016

Les I Olimpíades Intercentres celebrades el dimarts 22 de març en el Poliesportiu Municipal de Sant Joan d'Alacant van comptar amb una invitada d'excepció: la Campiona d'Europa, Campiona Mundial i Campiona Olímpica Isabel Fernández. La judoka alacantina, que ha sigut quatre vegades olímpica (Atlanta 96, Sidney 00, Atenes 04 i Pequín 08,) i és, actualment, vicepresidenta del Comité Olímpic Espanyol, es desplace fins a Sant Joan per a animar als jóvens esportistes en la jornada inaugural d'esta iniciativa, que va tindre els mateixos prolegòmens que uns Jocs Olímpics.

El Poliesportiu Municipal acull el dimarts 22 la I Olimpíada Intercentres

olimpiada_intercentros_01.jpg

Publicat en Esports el Dm, 22/03/2016

L'Institut Platja de Sant Joan, en col•laboració amb la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant, organitzen el dimarts dia 22 de març les I Olimpíades Intercentres davall el lema ‘El moviment Olímpic', en la que participaren l'Institut Lloixa, Institut Luis García Berlanga, Institut Ràdio Exterior i Institut platja Sant Joan, en el Poliesportiu Municipal.

Entrenadors del Southampton impartiran en el Poliesportiu un Campus de Futbol en anglés durant les vacacions de Pasqua

campus_futbol_ingles_01.jpg

Publicat en Esports el Dll, 07/03/2016

Després de l'èxit del Campus de Futbol en anglés dels últims dos estius, Sant Joan repetix l'experiència per primera vegada en les vacacions de Setmana Santa i Pasqua, de la mà de l'acadèmia Blue Elephant Room. D'esta manera, del 29 de març i a l'1 d'abril, els xiquets i jóvens del municipi d'entre 7 i 17 anys tindran l'oportunitat de practicar esport i idioma de la mà de quatre entrenadors del Southampton, un dels millors equips de la Premier League Britànica, l'equivalent a la Lliga BBVA (Primera Divisió) de la Lliga Espanyola.

La Facultat de Medicina de la UMH i la Regidoria d'Esports organitzen el 13 de març la II Carrera Solidària

carrera_solidaria_rp_01.jpg

Publicat en Esports el Dc, 02/03/2016

La Facultat de Medicina de la Universitat Miguel Hernández amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant i el Grupo Brotons, organitzen el 13 de març la II Carrera Solidària Facultat de Medicina. Este projecte pretén afavorir la inclusió i normalització de les persones amb discapacitat a l'àmbit esportiu, ‘Deporte per a tots' i contribuir a la labor de les associacions, ONGs i fundacions del nostre entorn. En ella poden participar totes aquelles persones amb o sense discapacitat, majors de 6 anys.
  1. últim »