Regidoria de Festes

Des de la regidoria de Festes, treballem per a engrandir les festes i tradicions de la nostra localitat, festes que estan presents al llarg de tot l'any, a excepció del mes de novembre i que es caracteritzen per la seua gran diversitat i la seua riquesa humana que es manifesta a través d'una desena de comissions festeres i culturals imprescindibles i necessàries per a la consecució de les mateixes.

Són d'especial interès la Setmana Santa, les Fogueres de Sant Joan del 20 al 24 de juny i les Festes Majors en honor al Stm. Crist de la Pau que se celebren del 12 al 16 de setembre.

En els últims anys, les festivitats en pedanies i barris del municipi han pres gran rellevància, atraient a centenars de veïns i visitants en les seues celebracions. Destacar les Festes de Mª Auxiliadora, les Festes de Sant Antonio de Pàdua, La Fira Andalusa, les Festes de Salafranca, les Festes de Fabraquer en honor a la Verge del Rosario i les Festes de Benimagrell en honor a Sant Roque.

Tot aquest gran patrimoni immaterial, juntament amb les celebracions de Nadal, Carnestoltes i Halloween, són les que des d'aquest àrea hem de potenciar, cuidar i desenvolupar dia a dia, perquè les nostres Festes siguen cada vegada, més i millors. 

Ana Isabel Carreño Hermosel

Regidora d'Associacionisme, Transparència i Modernització, Festes i Turisme.

anaisabel@santjoandalacant.es 

 

Ana Cristina Moreno Marín guanya el Concurs de "Portada i Cartell de les Festes del Crist 2017"

IMG_9038_361x217.jpg

Publicat en Festes el Dv, 19/05/2017

El passat 15 de maig es va reunir el jurat compost per  Sra. Ana Belén Pérez Riera, titulada en Belles Arts, D. Antonio Sogorb Aragonés, dibuixant, fotògraf i il·lustrador, D. José Luis Pastor Gomis, fotògraf, D. Fernando Martínez Ruiz, fotògraf i Sra Ana I. Carreño, regidora de Festes de Sant Joan, per a la valoració dels cartells presentats al concurs "Portada i Cartell de les Festes del Crist 2017". Dotat amb 300 euros de premi, la fallada del jurat va recaure en la Sra. Ana Cristina Moreno Marín. Els sis cartells presentats s'exposaran al públic fins al 24 maig, en el hall de la Casa de Cultura i els concursants, podran passar a arreplegar les obres no premiades a partir del 25 de maig.

FESTES DE MARÍA AUXILIADORA

fiestas_maria_auxiliadora.png

Publicat en Festes el Dv, 19/05/2017

Les Festes de María Auxiliadora en el barri de Cañaret se celebren aquest cap de setmana.

Proclamades Reines i Dames del Santíssim Crist de la Pau 2017.

IMG_20170428_2102091_365x274.jpg

Publicat en Festes el Ds, 29/04/2017

Anit en l'Auditori Antonio Gil de la Casa de Cultura de Sant Joan d´Alacant hi ha va tindre lloc l'Elecció de les Reines i Dames del Santíssim Crist de la Pau 2017.

Les xiquetes Adriana Gomis Ayllon, Suri Dajhana Soto Soleto i Laura Ivorra Valero, són les xiquetes que es van presentar per a ser les representants de les festes majors de Sant Joan de les quals, per mitjà de sorteig ha sigut proclamada Reina Infantil la xiqueta Adriana Gomis Ayllon de 8 anys.

Ha sigut proclamada Reina Major de les Festes del Stmo.Crist de la Pau 2017 la senyoreta Sandra Dos Anjos Bernal de 17 anys. L'acte va ser amenitzat pel grup de ball Naracé.

Ampliat el termini de presentació per al Concurs de Portada i Cartell del llibre de les Festes del Stmo. Crist de la Pau.

webCARTEL_CONCURSO.jpg

Publicat en Festes el Dm, 25/04/2017

Els interessats a participar en el "Concurso de Portada del Llibre i Cartell de Festes del Santíssim Crist de la Pau", podran presentar les seues obres fins al pròxim 12 de maig en la Casa de Cultura del municipi. Les bases per les quals es regix el concurs les podran consultar en els arxius adjunts a esta publicació.

Elecció Reines i Dames del Crist 2017

web_CARTEL_ELECCION_REINAS_Y_DAMAS_2017.jpg

Publicat en Festes el Dll, 24/04/2017

 Divendres que ve 28 d'abril a les 20h en l'Auditori Antonio Gil de la Casa de Cultura de Sant Joan d´Alacant, tindrà lloc l'acte d'Elecció de les Reines i Dames del Crist 2017.

Romeria Cívica a la Santa Faç 2017

web_CARTEL_ROMERIA_CIVICA.jpg

Publicat en Festes el Dc, 19/04/2017

El diumenge 30 d'abril tindrà lloc, com ja és tradicional, la Romeria Cívica a la Santa Faç que organitza la Junta de Penyes en col·laboració amb la Regidoria de Festes i Turisme. La Romeria partirà des de la Plaça de la Constitució a les 10h.
  1. últim »