Regidoria de Joventut

Des de l’Ajuntament de Sant Joan som conscients de la importància que tenen els i les joves com a potencial per a enriquir la societat, a més de la necessitat d’oferir-les una oferta adequada per tal de poder revertir la difícil situació que travessen i garantir així que puguen desenvolupar el seu projecte de vida.

Les polítiques de joventut suposen tot un repte que no podem deixar de banda. Volem que els i les joves puguen desenvolupar la seua estratègia vital amb llibertat i participar activament a la societat i al municipi. Creiem en les polítiques socials de qualitat adreçades a totes les persones joves, tenint sempre en compte la gran diversitat i heterogeneïtat d’aquest col•lectiu.

Per tot açò, oferim un espai obert on estar en contacte directe amb l'oferta de formació i oci jove, així com totes les propostes i activitats per tal de fomentar el desenvolupament juvenil.

 

Alba Lledó Vilaplana, Regidoria de Joventut 

alballedo@santjoandalacant.es

 

Joventut estrena l'obra sobre el parricida italià 'Roberto Zucco'

2017-04_Teatro_Juventudweb.jpg

Publicat en Joventut el Dm, 28/03/2017

Un total de 20 joves representaran dissabte que ve esta obra que converteix "violència en poesia", amb un muntatge en el qual els personatges "es dessagnen a través de les paraules".

Dia Mundial de Lluita contra la Sida.

CHARLA_INFECCIONES_DE_TRANSMISION_SEXUAL_web_1_DIC.jpg

Publicat en Joventut, Sanitat el Dm, 29/11/2016

Per a commenorar el Dia Mundial de Lluita contra la Sida, Sant Joan organitza una xarrada sobre "Infeccions de Transmissió Sexual: factors de risc i la seua prevenció". Serà dijous 1 de desembre a les 19:30h al Centre Cultural de Sant Joan, dia en què se celebra mundialment la Lluita contra la Sida.

Conferència sobre el projecte "Elige Salud"

eligesalud.jpg

Publicat en Joventut el Dv, 21/10/2016

La conferència tindrà lloc el dia 28 d'octubre a les 19.30 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament.

El Consell de la Joventut compta amb nou conveni

2016-10-03_12.47.23.jpg

Publicat en Joventut el Dll, 17/10/2016

L'Ajuntament i el Consell de la Joventut de Sant Joan (CJSJ) signen el nou conveni de col·laboració amb l'objectiu d'afavorir la integració social dels i les joves i impulsar el moviment associatiu juvenil.

Taller d'Hort Urbà Ecològic

CARTEL_HORTS_URBANS_VAL.jpg

Publicat en Medi Ambient, Joventut el Dj, 13/10/2016

Joventut i Medi Ambient posen en marxa un taller d'hort urbà del 22 d'octubre al 17 de desembre, amb la finalitat d'acostar les tècniques bàsiques d'una agricultura ecològica a les possibilitats que ens permet la vida a la ciutat.

Concurs de foto jove en Festes

Concurs_foto_joveWEBOS.jpg

Publicat en Joventut el Dj, 08/09/2016

La regidoria de Joventut posa en marxa un concurs de foto per als joves que pugen les seues fotografies de festes a Instagram o Twitter.
  1. últim »