Regidoria de Turisme

Ana Isabel Carreño Hermosel

anaisabel@santjoandalacant.es

(EN PROCÉS D'ACTUALITZACIÓ)

 

Presentación i Posada En Marxa de la Web de Turisme, Sant Joan "Cerca de Todo"

IMG_20170112_113043_365x274.jpg

Publicat en Turisme el Dj, 12/01/2017

Hui s'ha presentat en roda de premsa la Web Turística de Sant Joan amb el lema "Cerca de Todo", la web ja està oberta al públic, perquè visitants i veïns coneguen i descobrisquen el gran encant que Sant Joan d´Alacant posseïx.

La presentació ha anat a càrrec d'Anai Carreño Hermosel Regidora de l'Àrea de Turisme, Verónica Quiles, Sòcia Fundadora i Responsable del Departament de Patrimoni, Museografia i Didàctica de CEO Calidoscopi i Jaime Albero, Alcalde i President de l'Ajuntament de Sant Joan.

SANT JOAN D´ALACANT. Alacant, Poble a Poble.

Publicat en Turisme el Ds, 27/08/2016

Sant Joan d'Alacant, l'antiga Beniali, es troba a tan sols huit quilòmetres de la ciutat d'Alacant, en la qual cosa es dóna a cridar "Horta de Sant Joan". La sèrie titulada "Alacant poble a poble", que produïx Imatge i Promoció, de l'Àrea de Bon Govern de la Diputació Provincial, té l'objectiu de donar a conéixer cada una de les localitats alacantines d'una forma atractiva i intimista, reflectint les seues peculiaritats paisatgístiques, històriques, culturals i urbanístiques.

https://www.youtube.com/watch?v=bAKG_YofDbQ

Tercera Fira Andalusa de Sant Joan

cartel_feria_andaluza.jpg_WEB.jpg

Publicat en Turisme el Dj, 02/06/2016

Per a este pròxim cap de setmana, dies 3, 4 i 5 de junio,la Regidoria de Turisme ha organitzat la Tercera Fira Andalusa que es durà a terme per primera vegada en la Plaça L´Ordana. La fira comptarà amb quatre casetes, cada una d'elles amb la seua pròpia programació i música, i hi haurà un escenari central que albergarà espectacles per a tots els assistents. Tant l'entrada al recinte com a qualsevol de les casetes serà lliure, per als més menuts hauran unflables, i predominarà la gastronomia andalusa en les casetes. La inauguració tindrà lloc el divendres 3 de maig a les 20:30h.

L'Ajuntament vol donar-li visibilitat turística al municipi amb un logo, un eslògan, un fullet promocional i una nova pàgina web

presentacion_marca_turistica_01.jpg

Publicat en Turisme el Dv, 04/03/2016

Nous temps, nova regidoria, noves inquietuds. La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Sant Joan vol que el municipi tinga una visibilitat turística que fins ara poques vegades ha tingut. Des de fa huit mesos, la nova regidora responsable d'esta àrea, Anaí Carreño, va posar en marxa una sèrie de ferramentes per a crear una plataforma de promoció a diversos nivells, amb suports tants convencionals com basats en les noves tecnologies de la comunicació, que ha desembocat en una sèrie d'elements visibles que hui ja són realitat.

MOTO ESMORZE SOLIDARI

MOTOALMUERZO_SOLIDARIO_AODI_01.jpg

Publicat en Turisme el Dll, 27/10/2014

L'Associació d'Oci per a Discapacitats va reunir a desenes de motoristes en un esmorzar solidari per a recaptar fons

 

PUJATS A UNA MOTO PER A RECAPTAR FONS

MOTO_ALMUERZO_SOLIDARIO_2015.jpg

Publicat en Turisme el Dj, 23/10/2014

El moto esmorze solidari a benefici de l'Associació d'Oci per a Discapacitats partirà aquest diumenge des de Sant Joan d'Alacant i passarà per Mutxamel en direcció a Busot
  1. últim »