Regidoria de Turisme

El turisme és un dels motors més importants de l'economia, per açò des d'aquest àrea devem emfatitzar tots els recursos locals que tenim i cercar la manera més eficaç de generar i definir atractius turístics que generen experiències inoblidables per als visitants de la nostra localitat.

Des d'aquesta regidoria, treballarem des de la transversalitat de totes les àrees per a crear el camí més adequat que ens impulse com a destinació turística i desenvoluparem les eines necessàries per a posar en valor tot el patrimoni material, immaterial, cultural, mediambiental, sanitari, esportiu, comercial, hoteler, gastronòmic i fester que posseïm.

El meu compromís per a aquesta legislatura serà la de posar en valor tot el nostre patrimoni, perquè sense una ciutadania coneixedora dels valors del seu territori, és pràcticament impossible salvaguardar el valuós llegat patrimonial que posseïm i treballarem per a donar-li la importància que es mereix aquesta àrea, tan abandonada en els últims anys, perquè el nostre poble Sant Joan d'Alacant, les nostres tradicions i les nostres gents tinguen la rellevància turística que mereixem. 

Ana Isabel Carreño Hermosel

Regidora d'Associacionisme, Transparència i Modernització, Festes i Turisme.

anaisabel@santjoandalacant.es

 

 

I Certamen de Majorettes Vila de Sant Joan

webCartel.jpg

Publicat en Turisme el Dc, 14/06/2017

Dissabte que ve 17 de juny tindrà lloc l'I Certamen de Majorettes Vila de Sant Joan. La desfilada partirà des de la Plaça de la Constitució fins a la Plaça de l'Ordana on tindrà lloc una exhibició per part dels participants en el certamen.

Presentación i Posada En Marxa de la Web de Turisme, Sant Joan "Cerca de Todo"

IMG_20170112_113043_365x274.jpg

Publicat en Turisme el Dj, 12/01/2017

Hui s'ha presentat en roda de premsa la Web Turística de Sant Joan amb el lema "Cerca de Todo", la web ja està oberta al públic, perquè visitants i veïns coneguen i descobrisquen el gran encant que Sant Joan d´Alacant posseïx.

La presentació ha anat a càrrec d'Anai Carreño Hermosel Regidora de l'Àrea de Turisme, Verónica Quiles, Sòcia Fundadora i Responsable del Departament de Patrimoni, Museografia i Didàctica de CEO Calidoscopi i Jaime Albero, Alcalde i President de l'Ajuntament de Sant Joan.

SANT JOAN D´ALACANT. Alacant, Poble a Poble.

Publicat en Turisme el Ds, 27/08/2016

Sant Joan d'Alacant, l'antiga Beniali, es troba a tan sols huit quilòmetres de la ciutat d'Alacant, en la qual cosa es dóna a cridar "Horta de Sant Joan". La sèrie titulada "Alacant poble a poble", que produïx Imatge i Promoció, de l'Àrea de Bon Govern de la Diputació Provincial, té l'objectiu de donar a conéixer cada una de les localitats alacantines d'una forma atractiva i intimista, reflectint les seues peculiaritats paisatgístiques, històriques, culturals i urbanístiques.

https://www.youtube.com/watch?v=bAKG_YofDbQ

Tercera Fira Andalusa de Sant Joan

cartel_feria_andaluza.jpg_WEB.jpg

Publicat en Turisme el Dj, 02/06/2016

Per a este pròxim cap de setmana, dies 3, 4 i 5 de junio,la Regidoria de Turisme ha organitzat la Tercera Fira Andalusa que es durà a terme per primera vegada en la Plaça L´Ordana. La fira comptarà amb quatre casetes, cada una d'elles amb la seua pròpia programació i música, i hi haurà un escenari central que albergarà espectacles per a tots els assistents. Tant l'entrada al recinte com a qualsevol de les casetes serà lliure, per als més menuts hauran unflables, i predominarà la gastronomia andalusa en les casetes. La inauguració tindrà lloc el divendres 3 de maig a les 20:30h.

L'Ajuntament vol donar-li visibilitat turística al municipi amb un logo, un eslògan, un fullet promocional i una nova pàgina web

presentacion_marca_turistica_01.jpg

Publicat en Turisme el Dv, 04/03/2016

Nous temps, nova regidoria, noves inquietuds. La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Sant Joan vol que el municipi tinga una visibilitat turística que fins ara poques vegades ha tingut. Des de fa huit mesos, la nova regidora responsable d'esta àrea, Anaí Carreño, va posar en marxa una sèrie de ferramentes per a crear una plataforma de promoció a diversos nivells, amb suports tants convencionals com basats en les noves tecnologies de la comunicació, que ha desembocat en una sèrie d'elements visibles que hui ja són realitat.

MOTO ESMORZE SOLIDARI

MOTOALMUERZO_SOLIDARIO_AODI_01.jpg

Publicat en Turisme el Dll, 27/10/2014

L'Associació d'Oci per a Discapacitats va reunir a desenes de motoristes en un esmorzar solidari per a recaptar fons

 

  1. últim »