Regidoria d'Urbanisme

La Regidoria d'Urbanisme s'encarrega de la redacció, tramitació i coordinació de les figures de planejament urbanístic i dels instruments de gestió urbanística que el desenvolupen.

El planejament actual necessita d'una revisió que pose en valor principis com la racionalitat, la sostenibilitat i la diversificació per a què el propi desenvolupament del nostre poble puga revertir en el benestar present i futur dels nostres veïns i veïnes, allunyant-nos definitivament d'un model econòmic insostenible basat en la construcció.

Sant Joan necessita d'un nou paradigma de creixement i convivència, on les persones i el seu benestar siguen una prioritat. Per això, des de la Regidoria d'Urbanisme treballarem per a aconseguir un poble més sostenible i amable, on se planifique en funció de les necessitats actuals i previsibles i no en funció dels interessos de privilegiats, posant en valor els elements patrimonials i la trama urbana que ens han caracteritzat com a poble durant segles i replantejant un creixement cap a dins, fomentant la rehabilitació i adaptació d'habitatges.

 

Sergio Agueitos Soriano, Regidor d'Urbanisme

Sergioagueitos@santjoandalacant.es

L'Hospital de Sant Joan compta amb nous vials

2017-05_Hospital.jpg

Publicat en Urbanisme el Dm, 09/05/2017

Els usuaris de l'Hospital Universitari de Sant Joan ja poden comprovar el resultat de les obres de remodelació que es van iniciar fa 2 setmanes i que suposen una significant millora respecte al seu lamentable estat anterior.

Jornades de Participació Pública sobre el centre històric

Poster-Plan-web.jpg

Publicat en Participació Ciutadana, Urbanisme el Dc, 22/03/2017

La Regidoria d'Urbanisme organitza este mes d'abril jornades de Participació Pública amb l'objectiu de generar idees i propostes per tal de millorar el centre històric.

Sant Joan millora els vials de Bellavista

2017-03_Bellavista.jpg

Publicat en Urbanisme el Dv, 17/03/2017

Els carrers de la zona de Bellavista compten amb un nou aspecte que han posat fi a les deficiències de les seues calçades. Les actuacions de condicionament estan en marxa gràcies a la Regidoria d'Urbanisme a través del Pla d'Obres de la Diputació, amb la finalitat de millorar les infraestructures de diversos carrers del municipi.

Consulta pública de la modificació puntual nº 3 del Pla General

2017_Consulta_Urbanismo_FRONTAL_web_val.jpg

Publicat en Urbanisme , Participació Ciutadana el Dm, 14/02/2017

Durant 20 dies s'obri a debat públic la modificació puntual nº 3 del Pla General en relació al centre històric. Es podrà participar enviant un correu a participa.territori@santjoandalacant.es amb la proposta, les dades personals (nom i cognoms) i un telèfon de contacte.

Consulta pública sobre l'ordenança de neteja i tanca de solars i parcel·les del municipi

2017_vallado.jpg

Publicat en Participació Ciutadana, Urbanisme el Dc, 08/02/2017

Durant 20 dies s'obri a debat públic aquesta ordenança de l'àrea d'Urbanisme, en els quals es podrà participar enviant un correu a participa.territori@santjoandalacant.es amb la proposta, acompanyada de les dades personals (nom i cognoms) i un telèfon de contacte

Exposició pública del Pla Parcial i Programa d'actuació del SUP11 per presentar al·legacions

sup11.jpg

Publicat en Participació Ciutadana, Urbanisme el Dll, 06/02/2017

A partir del dia 25 de gener de 2017 (dia de la publicació de l'acord en el DOGV) s'obre un termini de 45 dies per presentar al·legacions.
  1. últim »