Regidoria d'Urbanisme

La Regidoria d'Urbanisme s'encarrega de la redacció, tramitació i coordinació de les figures de planejament urbanístic i dels instruments de gestió urbanística que el desenvolupen.

El planejament actual necessita d'una revisió que pose en valor principis com la racionalitat, la sostenibilitat i la diversificació per a què el propi desenvolupament del nostre poble puga revertir en el benestar present i futur dels nostres veïns i veïnes, allunyant-nos definitivament d'un model econòmic insostenible basat en la construcció.

Sant Joan necessita d'un nou paradigma de creixement i convivència, on les persones i el seu benestar siguen una prioritat. Per això, des de la Regidoria d'Urbanisme treballarem per a aconseguir un poble més sostenible i amable, on se planifique en funció de les necessitats actuals i previsibles i no en funció dels interessos de privilegiats, posant en valor els elements patrimonials i la trama urbana que ens han caracteritzat com a poble durant segles i replantejant un creixement cap a dins, fomentant la rehabilitació i adaptació d'habitatges.

 

Sergio Agueitos Soriano, Regidor d'Urbanisme

Sergioagueitos@santjoandalacant.es

Jornades de Participació Pública sobre el centre històric

Poster-Plan-web.jpg

Publicat en Participació Ciutadana, Urbanisme el Dc, 22/03/2017

La Regidoria d'Urbanisme organitza este mes d'abril jornades de Participació Pública amb l'objectiu de generar idees i propostes per tal de millorar el centre històric.

Sant Joan millora els vials de Bellavista

2017-03_Bellavista.jpg

Publicat en Urbanisme el Dv, 17/03/2017

Els carrers de la zona de Bellavista compten amb un nou aspecte que han posat fi a les deficiències de les seues calçades. Les actuacions de condicionament estan en marxa gràcies a la Regidoria d'Urbanisme a través del Pla d'Obres de la Diputació, amb la finalitat de millorar les infraestructures de diversos carrers del municipi.

Consulta pública de la modificació puntual nº 3 del Pla General

2017_Consulta_Urbanismo_FRONTAL_web_val.jpg

Publicat en Urbanisme , Participació Ciutadana el Dm, 14/02/2017

Durant 20 dies s'obri a debat públic la modificació puntual nº 3 del Pla General en relació al centre històric. Es podrà participar enviant un correu a participa.territori@santjoandalacant.es amb la proposta, les dades personals (nom i cognoms) i un telèfon de contacte.

Consulta pública sobre l'ordenança de neteja i tanca de solars i parcel·les del municipi

2017_vallado.jpg

Publicat en Participació Ciutadana, Urbanisme el Dc, 08/02/2017

Durant 20 dies s'obri a debat públic aquesta ordenança de l'àrea d'Urbanisme, en els quals es podrà participar enviant un correu a participa.territori@santjoandalacant.es amb la proposta, acompanyada de les dades personals (nom i cognoms) i un telèfon de contacte

Exposició pública del Pla Parcial i Programa d'actuació del SUP11 per presentar al·legacions

sup11.jpg

Publicat en Participació Ciutadana, Urbanisme el Dll, 06/02/2017

A partir del dia 25 de gener de 2017 (dia de la publicació de l'acord en el DOGV) s'obre un termini de 45 dies per presentar al·legacions.

Sant Joan becarà joves advocats amb la col·laboració del Col·legi Provincial d’Advocats

Firma_ICALI.jpg

Publicat en Urbanisme el Dll, 04/07/2016

El conveni signat crea una plaça en pràctiques per donar l’oportunitat a un jove advocat i així es forme i treballe a l’administració municipal durant un període mínim de 6 mesos.
  1. últim »