imagen
Concejalía
Valencià

El nou concepte de #CulturaSegura s'implanta tant en els esdeveniments culturals programats des d'el mes de juny passat en el municipi de Sant Joan com en els iniciats Tallers culturals que *empezarron fa un parell de setmanes en les instal·lacions de la Casa de Cultura, Centre de Majors i Centre Cultural.

 
“La crisi sanitària, entre molts sectors, també ha deixat bastant afectat al cultural. Des que les mesures sanitàries permetien consumir cultura en directe, des de la regidoria ens vam posar a preparar una programació adequada a totes les edats i compatible amb tots els gustos.” “Els i les professores dels tallers culturals van estar fent costat al municipi amb els seus vídeos i tutorials en els mesos de confinament i pensem que era el moment de reprendre'ls per a anar adaptant-nos, alumnat i professorat, a la nova situació” Esther Donate, regidora de Cultura.
 
Inglés, Pintura, Balls Llatins, Ceràmica, Flamenc i Sevillanes, Ballet, Robòtica, Construcció de coets, són les disciplines que l'es estan impartint amb ràtios més reduïdes, distàncies interpersonals i l'ús obligatori de màscares, gel desinfectant i presa de temperatura a l'entrada dels edificis municipals.
 

Cal recordar que des de la Regidoria de Joventut i Tercera Edat també s'ha elaborat una programació bastant completa per a aquest mes de juliol d'aquesta manera hi ha oferta gratuïta per a totes les edats.

“La cultura pot i deu continuar atenent totes les recomanacions sanitàries. És la forma que des de les administracions podem ajudar a aquest sector” (Esther Donate).