CARTELL PETIT TEATRE ESTIU 2019
Aquesta iniciativa coordinada des de la regidoria de Cultura de Sant Joan d'Alacant i la companyia “Petita Fàbrica de Paraules” està orientada de forma multidisciplinària, per a respondre així a totes les inquietuds de la infància, amb el clar objectiu que no tan sols cal centrar-se a crear pedrera d'actors, també d'espectadors.
 
Totes les propostes artístiques programades són d'alt nivell, construïdes amb llenguatges que aporten tant a la infància com als adults, i que han sigut reconegudes i premiades en certàmens de renom com el FETEN de Gijón o la mostra de teatre de Lleida.
 
El naixement d'aquest festival de teatre va lligat a una nova iniciativa, es tracta de “PETIT DIALEG TEATRAL”, consisteix a habilitar una urna perquè els xiquets i xiquetes que assistisquen a la funció opinen sobre l'obra o que comenten qualsevol aspecte que els haja cridat l'atenció, aquests missatges se'ls farà arribar a la companyia, i premiaren amb 2 entrades gratuïtes per al següent espectacle al xiquet o xiqueta que ells decidisquen.
 
Aquesta edició està composta de 6 obres que es representaran de Gener a Juny, però ja s'està programant la següent edició que es realitzarà d'Octubre a Juny i que explicarà a més amb disciplines com la de Dansa.
 
Les entrades costaran el donatiu de 3€ que es destinaran a un projecte educatiu, i es venen en Llibres Chus (C/ l'Ordana, 18) i en la mateixa Casa de Cultura una hora abans de cada actuació.

 

 

Clara Rodríguez puso de manifiesto en rueda de prensa que con este festival es un paso más para conseguir el sello CAI (ciudades amigas de la infancia)