CARTELL SESSIÓ TETA NOVEMBRE-DESEMBRE 2017
Concejalía
Valencià

La regidoria de Cultura de Sant Joan i la Universitat d'Alacant (UA) tornen a engegar la Sessió Teta que iniciarà al novembre la seua segona edició.

Les projeccions tindran lloc els dimarts a les 17:30 en l'Auditori Antonio Gil de la Casa de Cultura i té com a finalitat oferir a les mares i pares una programació de cinema gratuïta a la qual puguen acudir amb els seus bebès sense el risc de molestar a la resta d'espectadors.

Les Sessions Teta es caracteritzen per mantenir una llum tènue i una temperatura adequada als més xicotets, així com per rebaixar el nivell de so a 60 decibels, la qual cosa permet no danyar el sistema auditiu dels bebès. Així mateix la regidoria habilita una sala en la qual poder deixar els carrets sense ocasionar molèsties.

La regidora de Cultura, Clara Rodríguez, va agrair que la UA seguisca apostant per aquesta iniciativa conjunta, que l'any passat va tenir un bon acolliment, i va manifestar l'interès de l'ajuntament per seguir duent a terme accions que fomenten la conciliació laboral i personal de la ciutadania al mateix temps que s'avança en el camp de la igualtat, donant alternatives d'oci a les dones que, desgraciadament, solen encarregar-se del treball reproductiu en solitari i que moltes vegades se senten aïllades en la seua vida social.