Concejalía
Valencià

El pròxim 14 de juny, es celebrarà l'acte de clausura de les Escoles Esportives Municipals de Sant Joan d'Alacant. Amb el citat acte es dóna per finalitzat el present curs escolar 2018-2019, en el qual han participat 845 alumnes i alumnes de totes les edats; des dels 3 anys, a la gimnàstica per a majors de 65 anys.

Les disciplines esportives que s'han impartit són les següents: tennis, karate, bàsquet, judo, patinatge, esgrima, atletisme, gimnàstica rítmica, zumba, fitness, pilates, ioga i tai-txi.

Aquestes escoles formaran part d'aquesta jornada lúdic-esportiva, que donarà començament a les 18:45 de la vesprada, i que durant una hora aproximadament mostrarà el treball realitzat al llarg de la temporada. L'esdeveniment té entrada lliure i es dura a terme al camp de futbol del Poliesportiu de Sant Joan d'Alacant.

Així mateix, els recordem que ja està a la seua disposició el programa esportiu d'estiu. Encara queden places per a les següents activitats: campus matinals per a xiquetes i xiquets de 3 a 14 anys, natació escolar, aquagym, fitness, zumba, ioga, entrenament funcional… Al juny començarà la natació per a escolars, mentre que les altres activitats començaran al juliol. Pot consultar la programació en: Escoles Esportives d'Estiu

Els esperem!