Pedro Sánchez durant l'entrenaments
Concejalía
Valencià

L'esportista santjoaner i membre de la Policia Local de Sant Joan, Pedro Sánchez, participarà el proper dissabte 28 d'octubre al País Basc en el desafiament solidari a favor de l'Associació Retina Bizkaia Begisare '24 Horas Remando por Retina Bizkaia Begisare' amb la finalitat de batre el rècord mundial de rem indoor de 24 hores en remoergòmetre.

 

Pedro Sánchez es desplaça aquest cap de setmana fins a la localitat de Getxo, a Biscaia per participar en un esdeveniment esportiu solidari organitzat per l'Associació Retina Bizkaia Begisare, encarregada de donar suport a les persones afectades per malalties de distròfies hereditàries en la retina; junt amb les entitats Getxo Kaia i Getxo Kirolak. L'esportista santjoaner, qui pertany al Club Nàutic Alacant Costa Blanca, competirà en un equip mixt format per 4 dones i 6 homes en el repte de rem indoor per a tractar de batre el rècord mundial de 24 hores en remoergòmetre, que en l'actualitat ostenta un equip neozelandès.

 

L'equip participant està format per esportistes de diversos clubs units per un repte solidari comú, i moltes hores de dur entrenament en els últims quatre mesos per aquesta noble causa. D'aquesta manera Cristina Gandia, Luis Amallobieta, Jose A. Ruiz, Mónica Nolieges, Malzargota Sak, Javier Sánchez, Melkiades Verdures, Antón Cotter i Barbara Taylor acompanyaran al nostre esportista santjoaner.

 

Des de l'Ajuntament de Sant Joan recolzem qualsevol tipus d'iniciativa solidària, en aquest cas en l'àmbit esportiu i en benefici d'una associació que pretén fer visible aquesta malaltia hereditària de la retina molt poc coneguda, animem a aquest equip que d'una manera altruista col·labora amb aquesta causa i ha posat tot la seua obstinació a aconseguir el rècord mundial i ens sentim orgullosos que un santjoaner es trobe entre ells. La prova es realitzarà sobre la superfície d'un remoergòmetre, en una carpa que s'instal·larà en el Port esportiu de Getxo, i donarà començament el dissabte 28 d'octubre a les 13h.

 

El programa d'activitats continuarà de 16 a 20h amb activitats infantils, venda d'artesanies per part de Begiclub, i sorteig de regals. També, a les 17 hores del dissabte es realitzarà una desfilada de la Legió 501 pel moll del port esportiu i s'habilitarà un photocall. Finalment, el diumenge 28 es realitzarà el lliurament de medalles i reconeixement per part de les autoritats. La programació conclourà amb un concert del grup ASLA a les 13h en el qual, a més, els assistents podran participar i triar les cançons.

 

Els clubs que participaran en el repte ‘24 Horas Remando por Retina Bizkaia Begisare’ són: E.N.2. Indoor Roowing Club, Getxo Arraun, Reial Club Marítim de Barcelona, Club Náutico Alicante Costa Blanca, Remo UA, i Club Náutico Campello.