CARTELL
Concejalía
Valencià

La localitat de Sant Joan d’Alacant celebrarà el pròxim diumenge 11 de març la nova edició de la Carrera Solidària de la Facultat de Medicina que organitza l'Ajuntament, a través de la regidoria d'Esports de la qual és responsable Santiago Román, junt amb la Universitat Miguel Hernández d'Elx i la Fundació Juan Perán Pikolinos.

 

Un any més, el municipi de Sant Joan es prepara per acollir a centenars de participants en la quarta edició de la ja consolidada Carrera Solidària de la Facultat de Medicina. L'ajuntament ha presentat aquest matí la popular carrera en una conferència de premsa que ha comptat amb la presència de l'alcalde de Sant Joan, Jaime Albero; el regidor d'Esports, Santiago Román; la vicerectora de Relacions Institucionals de la UMH, María Teresa Pérez; el degà i vicedegana de la Facultat de Medicina de la UMH, Antonio Compañ i Alicia Sánchez; i el president del Comitè d'Organització d'Estudiants, Francisco Javier López.

 

Aquest esdeveniment esportiu solidari cerca la inclusió de tots els interessats, facilitant-hi la participació de les persones amb mobilitat reduïda. A més, els fons que es recapten seran destinats a diferents associacions i/o fundacions. Enguany la carrera comptarà com a novetat amb un sistema de compensació de temps per a les persones amb algun tipus de discapacitat. Així mateix hi haurà un mercat ambulant solidari, diferents actuacions, estudiantina, batucada i dansa. Les modalitats en què es podrà participar seran Relleus 4x400, Marxa de 3 Km, les Carreres de 5 i 10 Km, i les Carreres Infantils. Les inscripcions poden realitzar-se fins al 8 de març ACÍ. També pot inscriure’s en les taules d'inscripció localitzades en el Carrefour de Sant Joan d'Alacant, en la Facultat de Medicina del Campus del municipi de la Universitat Miguel Hernández, o en la Planta d'Esports d'El Corte Inglés d'Alacant. Així mateix s'habilitarà un punt de venda d'entrades el mateix dia de la prova en cas que queden dorsals.

 

L'inici de la IV Carrera Solidària de la Facultat de Medicina donarà començament a les 9h amb la Marxa 3 Km; a les 10h tindrà lloc els Relleus 4x400;  a les 10:45 les Carreres de 5 Km (una volta) i 10 Km (dues voltes); i a partir de les 12h les carreres infantils. Aquest serà el recorregut de les Carreres de 5 i 10 Km: SORTIDA – Plaça de L´Ordana – C/L´Ordana – C/Tomás Capelo – Plaça José Sala – Av. De la Rambla – Av. Rambla de la Llibertat – C/El Salt – C/Jose Lamagniere – C/Maestro Bonafonte – C/Manolo Morant – Av. Comtat de Fabraquer – Av. Ansaldo – Av. Comunitat Valenciana – Av. Andalucía – Av. Comtat de Fabraquer – C/Basilio Sala – Av. Benidorm – C/Tomás Capelo – C/Moleta – C/Mercat – Passatge de L´Ordana – ARRIBADA.

 

Les entitats beneficiàries enguany són: Asociación de Fibrosis Quística de la Comunidad Valenciana, Asociación Colibrí de Esclerosis Múltiple de Santa Pola, Asociación de Espina Bífida e Hidrocefalia de Alicante, Asociación de Niños/as, Jóvenes i Adultos con Discapacidad de Alicante, Asociación Pro-Personas con Discapacidad de Aspe, Asociación de Daño Cerebral Adquirido de la Provincia de Alicante, Fundación Síndrome 5P, COCEMFE Alicante i la Fundación Juan Carlos Pérez Santamaría.