Foto de tots els atletes, Grupo Brotons y el regido d'Eports
Concejalía
Valencià

El Diumenge passat, durant la celebració de la VI Carrera de Nadal, la regidoria d'Esports junt amb el grup Brotons i el Club Atletisme Sant Joan van rendir homenatge a destacats atletes del municipi per la seva llarga i brillant trajectòria esportiva.

 

Els atletes homenatjats van ser:

 

• Els germans, José Luis i Fernando Crespo Iglesias

• Francisco Javier Martínez Climent

• Mª Victoria 'Toya' Buades

• Mari Pau Giner

 

Tots els/les atletes homenatjats/des ostenten nombroses medalles en campionats nacionals en diverses categories, com les medalles nacionals en la categoria de veterans. Alguns d'ells fins i tot tenen rècords d'Espanya en alguna disciplina de veterans. Francisco Javier Martínez Climent és, així mateix, l'únic atleta santjoaner que ha obtingut el títol de Campió d'Espanya absolut, gràcies al seu títol de 400 ml, a la temporada de Pista Coberta de l'any 1996. Amb aquest acte es va rendir homenatge a uns atletes que donen exemple d'estil de vida i dedicació a un esport que inculca valors d'esforç i disciplina, compatible amb assolir èxits esportius de gran nivell.

 

El Club Atletisme Sant Joan va ser un dels col·laboradors en l'organització de la VI Carrera de Nadal, al costat del Club Handbol Sant Joan, celebrada el passat diumenge. A més, va aportar més de 100 participants a la prova.

 

Mira el vídeo de homenatge ací - http://bit.ly/2Bjlt1I