Jaime Albero, Santiago Román, Pepe Brotons i Miguel Villena
Concejalía
Valencià

L’alcalde de Sant Joan d’Alacant, Jaime Albero, junt amb el regidor d’Esports, Santiago Román; el tècnic d’esports del poliesportiu, Miguel Villena; i el director de Grupo Brotons, Pepe Brotons, ha presentat aquest matí la nova edició de la popular Carrera de Nadal que aquest any se celebra per VI edició.

 

Sant Joan d'Alacant es prepara per acollir aquest cap de setmana a centenars d'esportistes de tota la província en la VI Carrera de Nadal. Es tracta d'un esdeveniment consolidat en el municipi amb finalitats solidàries que recorre els principals carrers de la localitat amb inici i eixida al poliesportiu. La prova, dividida en les modalitats de 10Km i 5Km, comptarà enguany amb la novetat de caminadors en 5Km. A més, es realitzarà una recaptació solidària de joguets, aliments i material escolar en benefici de Càrites, incentivant d'aquesta forma l'esport solidari. L'horari de les proves començarà en el poliesportiu a les 9h, amb l'eixida dels caminadors; a continuació, a les 9:20h, tindrà lloc l'eixida dels 5Km; i finalment a les 10:15h l'eixida dels 10Km. Els més petits també podran participar en una prova infantil a les 12h. Tant el recorregut dels 5Km com el dels 10Km tindran inici i final al poliesportiu, recorrent els principals carrers de Sant Joan des de la zona de la Casa de Cultura, l'Avinguda la Rambla, etc.

 

Segons ha explicat l'organitzador de l'esdeveniment, Pepe Brotons, fins al moment s'ha confirmat la inscripció d'uns 600 corredors de tota la província. Les inscripcions poden realitzar-se a través de la web de Grup Brotons fins a les 12h del dia 7, o el diumenge en el mateix poliesportiu mitja hora abans de cada prova. L'alcalde de Sant Joan, Jaime Albero, ha aprofitat per a recalcar la importància d'aquests actes i la seua repercussió favorable en el municipi, ja que incentiven el turisme esportiu, que a més enguany coincideix amb l'últim dia del Mercat de Nadal situat en la Plaça de l’Ordana.

 

Finalment el regidor d'Esports, Santiago Román, ha animat a tots els veïns i visitants a participar i ha agraït la labor del Club Handbol Sant Joan i del Club Atletisme Sant Joan per la seua col·laboració en l'organització de la prova.