Cartell
Concejalía
Valencià

Les AMPA dels centres escolars d'infantil i primària de Sant Joan organitzen l'Escola de Nadal 2017 en col·laboració amb la regidoria d'Educació i Auca Projectes Educatius

 

Aquest any ens presenten amb el lema 'Escola d'Artesans' un projecte per a xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys que fomenta la creativitat i imaginació contra els excessos de consum. L'escola es durà a terme a les instal·lacions d'Infantil de L'Ordana del CEIP Crist de la Pau en els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre de 2017 i 2, 3, 4 i 5 de gener de 2018, coincidint amb les vacances escolars. Per a la realització de l'activitat es requereix un mínim de 20 participants de manera que si no s'arriba a aquest nombre no serà possible la seva realització.

 

Als socis de les diferents AMPA: Lo Romero, Rajoletes, Nuestra Señora del Carmen i Cristo de la Paz de Sant Joan, se'ls aplicarà un descompte de 5 € sobre el preu que anirà a càrrec de les pròpies AMPA. Els interessats podran inscriure fins el pròxim dimecres 20 de desembre.

Archivos adjuntos