Foto del grup junt amb l'alcalde i regidora front a l'ajuntament
Concejalía
Valencià

L'Ajuntament de Sant Joan ha rebut aquest matí la visita de diversos alumnes d'intercanvi procedents d'Itàlia. Es tracta de 21 estudiants que han vingut acompanyats per dues professores.

 

Aquest intercanvi amb alumnes de l'IES García Berlanga del municipi es realitza des de fa quatre anys. Els alumnes, procedents de l'Institut “Cardinale Oreste Giorgi” de Valmontone (una localitat de 13.000 habitants situada a 40 Km de Roma), són estudiants que estan cursant el seu segon any de l'idioma espanyol. Aquests alumnes estudien, a més, els diferents estils arquitectònics. Així doncs, durant aquesta setmana d'intercanvi, visitaran diversos municipis de la província d'Alacant i de la Comunitat Valenciana, com ara València capital i altres racons de riquesa cultural i artística.

 

Fins al moment, del començament del matí ençà, els visitants han recorregut les instal·lacions de l'Arxiu Municipal de Sant Joan; han realitzat una visita institucional a l'Ajuntament, on han sigut rebuts per l'Alcalde, Jaime Albero i la regidora d'Educació, Esther Donate; i durant la resta del matí visitaran les dependències de la Policia Local del municipi.