Com fer una reserva?

Cal passar per les oficines /consergeria del poliesportiu de Sant Joan d´Alacant per a veure la disponibilitat de la instal·lació que es vol reservar. Una vegada que esta lliure s'abona en el mateix moment amb targeta de crèdit.

Com fer una reserva de temporada?

Considerem reserva de temporada la que no és puntual d'un dia, normalment este tipus de reserves es fa, per a pavellons, pista exterior i camp futbol.

Per a este tipus de reserves cal omplir l'imprés de “reserva d'instal·lació”, presentar-ho en les oficines del poliesportiu. Serà revisat pel Tècnic esportiu sobre la disponibilitat de la instal·lació i s'informarà l'usuari, de la seua aprovació o no.

Com anul·lar una reserva?

Les reserves s'han d'anul·lar amb l'antelació suficient perquè el poliesportiu puga disposar de la instal·lació per al seu lloguer.

Les reserves que no es disfruten, només seran compensades amb una altra reserva, per motius climatològics (pluja, vent, etc).

En cap cas es torna els diners.

Com anul·lar una reserva de temporada?

L'usuari que tinga una reserva de temporada anul·larà la reserva tant si és d'un dia en concret o tota la temporada per escrit, entregant-lo en les oficines del poliesportiu.

El preu de les instal·lacions

Podrà consultar el preu de les instal·lacions esportives en l'apartat d'ORDENANCES (descargar)