Fotografia de la Regidora de Festes.

Des de la regidoria de Festes, treballem per a engrandir les festes i tradicions de la nostra localitat, festes que estan presents al llarg de tot l'any, a excepció del mes de novembre, i que es caracteritzen per la seua gran diversitat i la seua riquesa humana que es manifesta a través d'una desena de comissions festeres i culturals imprescindibles i necessàries per a la consecució de les mateixes.

Són d'especial interès la Setmana Santa, les Fogueres de Sant Joan del 20 al 24 de juny i les Festes Majors en honor al Stm. Crist de la Pau que se celebren del 12 al 16 de setembre.

En els últims anys, les festivitats en pedanies i barris del municipi han pres gran rellevància, ja que atrauen a centenars de veïns i visitants en les seues celebracions. Cal destacar les Festes de Mª Auxiliadora, les Festes de Sant Antonio de Pàdua, La Fira Andalusa, les Festes de Salafranca, les Festes de Fabraquer en honor a la Verge del Rosario i les Festes de Benimagrell en honor a Sant Roc.

Tot aquest gran patrimoni immaterial, juntament amb les celebracions de Nadal, Carnestoltes i Halloween, són les que des d'aquest àrea hem de potenciar, cuidar i desenvolupar dia a dia, perquè les nostres Festes siguen cada vegada, més i millors.

Ana Isabel Carreño Hermosel

Regidora de Festes, Turisme, Seguretat Ciutadana, Emergències i Protecció Civil.

anaisabel@santjoandalacant.es 

Noticias

El dimecres 31 d’octubre celebrem Halloween 2018 a la Plaça de L’Ordana des de les ...
Dissabte 25 d’agost 21:00 CORONACIÓ i exaltació de les Reines de les Festes 2018 i ...
El diumenge 2 de setembre celebrem el Dia de Les Paelles des de les 12h ...
Enguany el pregó de les nostres Festes del Santíssim Crist de la Pau tindrà lloc ...
Aquest dissabte 25 d'agost Sant Joan d'Alacant coronarà a les seues Reines i Dames del ...
Obert el termini fins al 24 d’agost inclòs per a participar el pròxim 2 de ...