Fotografia de la Regidora de Festes.

Des de la regidoria de Festes, treballem per a engrandir les festes i tradicions de la nostra localitat, festes que estan presents al llarg de tot l'any, a excepció del mes de novembre, i que es caracteritzen per la seua gran diversitat i la seua riquesa humana que es manifesta a través d'una desena de comissions festeres i culturals imprescindibles i necessàries per a la consecució de les mateixes.

Són d'especial interès la Setmana Santa, les Fogueres de Sant Joan del 20 al 24 de juny i les Festes Majors en honor al Stm. Crist de la Pau que se celebren del 12 al 16 de setembre.

En els últims anys, les festivitats en pedanies i barris del municipi han pres gran rellevància, ja que atrauen a centenars de veïns i visitants en les seues celebracions. Cal destacar les Festes de Mª Auxiliadora, les Festes de Sant Antonio de Pàdua, La Fira Andalusa, les Festes de Salafranca, les Festes de Fabraquer en honor a la Verge del Rosario i les Festes de Benimagrell en honor a Sant Roc.

Tot aquest gran patrimoni immaterial, juntament amb les celebracions de Nadal, Carnestoltes i Halloween, són les que des d'aquest àrea hem de potenciar, cuidar i desenvolupar dia a dia, perquè les nostres Festes siguen cada vegada, més i millors.

Ana Isabel Carreño Hermosel

Regidora de Festes, Turisme, Seguretat Ciutadana, Emergències i Protecció Civil.

anaisabel@santjoandalacant.es 

Noticias

PROGRAMA D'ACTIVITATS: Dia: 18 de maig. 21:00h Inauguració enllumenat de Festes, Cercaviles des d'intersecció C/Colon ...
La Junta de Penyes, en col·laboració amb la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Sant ...
El dissabte 28 d'abril tindrà lloc la Proclamació de les Belleses del Foc i les ...
El diumenge 15 d'abril centenars de veïns de Sant Joan sortiran al carrer a celebrar ...
Programa d’Actes i Cultes de la Setmana Santa de Sant Joan d’Alacant. Enguany podràs trobar ...
L’Ajuntament de Sant Joan i la Societat Musical La Paz llancen les bases per a ...