Jaime Albero y Anaí Carreño junt a la nova directiva de la Junt de Penyes
Concejalía
Valencià

La regidora de Festes, Anaí Carreño, i l'alcalde de Sant Joan d'Alacant, Jaime Albero, es van reunir ahir amb la nova directiva de la Junta de Penyes de les Festes en honor del Santíssim Crist de la Pau.

 

En aquesta primera reunió de treball es van establir les línies que regiran la relació de col·laboració entre l'Ajuntament i l'òrgan de representació dels festers de Sant Joan d'Alacant. Aquestes línies passen per l'objectiu municipal de democratitzar les festes, atorgant un major protagonisme a la gestió dels penyistes i a la participació pública de l'organització festera. Entre altres qüestions es va tractar la possibilitat d'ampliar les activitats que les penyes organitzen obertes a tota la ciutadania de Sant Joan. També es va tractar la necessitat de potenciar la música festera en els actes programats i en els matins dels dies de festa. Així mateix, es va plantejar per part de l'Ajuntament la possibilitat d'eliminar la Barraca Popular, que va ser recuperada a petició popular, però que no ha tingut els resultats esperats.

 

Per part de la Junta de Penyes es va parlar de la possibilitat de col·laborar més en els actes que tradicionalment ha organitzat la Comissió de Festes, integrant el treball de tots dos col·lectius amb l'objectiu de fer més participatives i grans les festes.

 

Aquesta nova directiva de la Junta de Penyes està constituïda pel seu president, José María Sánchez Giner; la seua vicepresidenta, María Cortés; el secretari, Carlos; i la tresorera, Mari Carmen Gomis. A més, com a vocals actuen José Antonio Andreo i Gema Miralles.