Fotografia del grupo de tots els guanyadors
Concejalía
Valencià

Centenars de persones disfressades amb màscares i terrorífics abillaments envaeixen els carrers de Sant Joan d'Alacant i desfilen en el popular concurs de disfresses celebrat durant la nit d'Halloween dimarts passat 31 d'octubre.

 

Un any més la popular festa d'Halloween omple els carrers de Sant Joan de centenars d'adults i xiquets que van aprofitar la nit més terrorífica de l'any per a passar-ho d’allò més bé en una jornada que va organitzar l'ajuntament i que, igual que l'edició anterior, ha consolidat l'esdeveniment com un èxit. La Plaça de la Ordana i la zona del Mercat van ser els llocs on es va concentrar la major densitat de persones, en un horari que comprèn des de les 17:30 fins a les 22h. La Plaça de la Ordana va ser testimoni davant la mirada d'una gran multitud d'assistents de la terrorífica desfilada de disfresses en les seues dues categories: Individual i Grups. Els/les guanyadors/es de cada categoria, en ordre de preferència –i segons el criteri del jurat compost per les representants festeres de les diferents comissions festeres del municipi–, van ser:

 

CATEGORIA INDIVIDUAL:

  1. Núvia Cadàver
  2. Carabassa
  3. Esquelet

 

CATEGORIA GRUPS:

  1. Espantall
  2. Calaveres mexicanes
  3. Cap per avall

 

A més, La Ordana va servir d'escenari també per a les actuacions de balls terrorífics per part dels més xicotets, d'una disco mòbil, tallers de pinta cares, i una zona habilitada amb berenar per a tots aquells i aquelles que van assistir.

 

Finalment, els més valents van alliberar l'adrenalina en la zona del Mercat amb el Passatge del Terror (dins del mercat municipal) i la Casa del Terror (al Casal d'Associacions). Les dues atraccions connectaven una amb l’altra recreant un espai tètric i terrorífic amb diferents nivells d'intensitat quant als sobresalts, amb la possibilitat d'abandonar en qualsevol moment. Tot un equip d'actors i tècnics van vetllar per la seguretat i perquè la jornada es desenvolupara amb èxit i normalitat.