Concejalía
Valencià
El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, s'ha reunit amb l'alcalde de Sant Joan, Jaime Albero, i el regidor d'Hisenda, Llorenç Román, amb la intenció de treballar de forma conjunta "per a establir una estratègia comú i consensuar la solució menys onerosa per a les administracions per l'aval d'1.134.336,30 euros", depositat per al projecte pel qual s'anava a instal•lar en la localitat la Universitat Catòlica Sant Antoni de Múrcia (UCAM).
 
Per ubicar estes instal•lacions, l'anterior equip de govern local va adquirir l'antiga residència de temps lliure que formava part del patrimoni de la Generalitat, per un import de 4,5 milions d'euros, i posteriorment cedir-la a la UCAM, operació que finalment no es va realitzar.
 
El conseller, que ha estat acompanyat per la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, Ángeles Conca, i la directora general de Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni, Empar Martínez, ha assenyalat que s'està "treballant de forma conjunta" perquè l'equip de l'actual consistori faça front a les obligacions contretes per l'anterior equip de govern de la localitat amb la Generalitat".
 
Així mateix, Ángeles Cuenca ha qualificat de "irresponsable" l'actitud de l'anterior govern per no fer front al projecte en què s'havia embarcat. Cuenca ha explicat que "com a pas previ a qualsevol possible solució", es realitzarà un anàlisi dels desperfectes que ha patit l'edifici, en desús des de l'any 2006, així com les despeses efectivament produïdes, derivades de la no realització de l'operació.