Concentració a la porta de l'Ajuntament
Concejalía
Valencià

Després de l'últim assassinat d'una nena de tan sols dos anys a Alzira a les mans del seu pare, l'Ajuntament de Sant Joan s'ha sumat a la convocatòria de la FVMP.

Si el passat 9 de novembre es produïa una concentració a les portes de l'Ajuntament amb motiu de l'assassinat a Elda de la jove Jessyca Bravo, lamentablement s'ha tornat a repetir una concentració similar després de conéixer-se un nou assassinat per violència masclista que, en aquesta ocasió s'ha cobrat la vida d'una nena de dos anys en la localitat d'Alzira.

Els responsables polítics no han deixat passar l'oportunitat per assenyalar que "la violència masclista es cobra més vides que qualsevol altre terrorisme i és necessari actuar sobre aquesta xacra de la mateixa manera que s'actua contra aquests altres terrorismes. És una problemàtica social i s'ha d'actuar contra aquesta des de tots els àmbits i amb majors recursos i inversions". Després d'aquestes paraules davant les persones concentrades a la Plaça d'Espanya s'ha guardat un minut de silenci a les 12 hores del migdia.