Pacte Valencià contra la Violència de Gènere
Concejalía
Valencià

L’Ajuntament de Sant Joan és una de les quasi 500 entitats que s’han sumat al Pacte contra la Violència de Gènere i Masclista i vol que més entitats i organitzacions del municipi també es sumen a aquest i així seguir sumant esforços en la lluita contra aquesta violència

Amb motiu de la campanya que ha posat en marxa la regidoria d'igualtat per commemorar el 25 de novembre que compta "amb diverses activitats i atenent a diferents àmbits des dels quals combatre la violència de gènere i masclista i tractant de fomentar la reflexió i la reivindicació" apunta la regidora d'igualtat, Clara Rodríguez.

En el mateix sentit, l'edil ha remés una circular a totes les associacions, entitats i fins i tot partits polítics de Sant Joan per animar-los que se sumen al Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista que es va signar el passat mes de setembre. Segons Rodríguez "s'ha informat a totes les organitzacions que l'Ajuntament de Sant Joan ja s'ha adherit al pacte i que qualsevol persona o entitat que vulga sumar-se a ell, es compromet a llegir i divulgar el manifest d'aquest pacte i a implicar-nos en la lluita per l'erradicació de la violència de gènere i masclista. I és tan senzill com signar el pacte a través del seu web. Però és un compromís important que uneix a tota la societat per fer front a un problema social de gran gravetat".

Per a la responsable de l'àrea d'igualtat "totes les aportacions són necessàries i hem aprofitat la commemoració del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència de Gènere, per donar difusió a l'esmentat pacte i animar a les diferents organitzacions de la nostra ciutat perquè se sumen a aquest".

Així doncs, la campanya pretén donar a conéixer el Pacte a la societat de Sant Joan i que un gran nombre d'associacions referents del municipi se sumeixen a ell i contribuïsquen a la seua difusió i a la lluita per l'eliminació de la violència de gènere i masclista, "doncs les organitzacions santjoaneres no poden ser alienes a la realitat que les envolta" postil·la la regidora.

https://www.sumatalpacte.com/