Concejalía
Valencià

Un total de tres joves santjoaners han començat esta setmana les seues pràctiques al consistori gràcies a "La Dipu te beca", un programa destinat a cobrir les àrees municipals que més s'acosten als seus perfils formatius.

L'ajuda està dirigida a joves de menys de 30 anys residents a Sant Joan que hagen finalitzat els seus estudis superiors. La duració és de 3 mesos, a realitzar en el període comprés entre l'1 de juliol al 30 de setembre i amb una dedicació de 20 hores setmanals.

Esta nova convocatòria té com a finalitat subvencionar el cost de les beques de pràctiques formatives en aquelles especialitats d'interés per a l'Ajuntament. Enguany, el consistori ha formalitzat tres contractes que es desenvoluparan a les àrees municipals de tercera edat, cultura i joventut.

Les regidores Alba Lledó, Clara Rodríguez i Esther Donate, juntament amb Jaime Albero i la tècnica de Joventut Fini Rochel, han donat la benvinguda als becats i els han animat a gaudir i aprendre de l'experiència enriquidora de treballar en una administració pública tan activa com la santjoanera.