Valencià

Des de finals de 2015 fins al dia de hui, les àrees d'Energia i Manteniment liderades per Sergio Agueitos, han estat treballant constantment per a donar resposta a les necessitats que presentaven els edificis públics de Sant Joan, fent una inversió tant en la millora dels serveis dels usuaris com en l'eficiència energètica.

D'entre totes les llabors que s'han realitzat, cal destacar la millora de les instal·lacions i substitució de l'enllumenat del CP Públic Lo Romero per sistemes LED, la substitució dels fanals i l'escomesa de la cuina i de l'Aula Miguel Hernández del CP Rajoletes. També s'ha procedit a millorar el sistema de seguretat amb la substitució de l'intèrfon a vídeo porter del CP Cristo de la Paz o la substitució del quadre elèctric en l'Ordana.

Pel que fa a la resta d'espais municipals, els treballs per millorar els serveis energètics, fer-los més sostenibles i cobrir les necessitats que van sorgint s'han basat de la instal·lació d'encesos amb volumètrics per a optimitzar el consum de llum, la separació de circuits o instal·lacions contra incendis en l'Arxiu municipal, la col·locació de nous interruptors en la Casa de Cultura i el canvi de lluminàries LED en el Consistori. A més de les ja conegudes remodelacions de la nova sala de plens i la nova sala d'ADL.