Foto del parking de Maigmona
Concejalía
Valencià

Des de les regidories d'Accessibilitat i Mobilitat dirigides per la socialista, Eva Delgado, i amb la finalitat de potenciar la mobilitat urbana en el municipi, es procedeix al condicionament de la zona d'aparcaments dissuasoris en superfície ubicada a la zona de Cañaret, concretament al Carrer Maigmona.

 

Recordem que Sant Joan compta amb 11 zones d'aparcament públic i gratuït, localitzades en diferents espais al llarg del municipi que juntament amb les noves places creades a la zona de l'Hospital de Sant Joan sumen un total de 1500 places al servei del ciutadà. Concretament aquesta zona situada al Maigmona compta al voltant de 170 places a disposició dels veïns. Aquestes obres de condicionament consisteixen en la pavimentació de doble tractament de la zona, que consisteix en el bacheo i compactació mecànica del total de la superfície i el desbrossament dels laterals. El termini d'execució serà d'una setmana i el pressupost total del condicionament serà de 13.734'11 euros IVA inclòs.

 

Eva Delgado responsable de l'àrea declara que “aquesta és una actuació més dins de la planificació d'actuacions en les diferents zones d'aparcaments amb la que es pretén donar millor servei al ciutadà de la zona i facilitar així la disminució del flux de trànsit al centre urbà”.