Jaime Albero visita el tram on van a realitzar-se les actuacions
Concejalía
Valencià

L'Ajuntament de Sant Joan realitzarà durant els pròxims dies les actuacions necessàries en l'Avinguda La Cadena, en el tram de vial que limita amb el concessionari BMW, al costat del Tanatori de Sant Joan.

 

Des de la Regidoria de Mobilitat hem estimat convenient actuar en aquesta zona, abandonada des de fa molt temps, i per la qual passen gran quantitat de vianants, usuaris de l'Hospital de Sant Joan, Tanatori i Campus Universitari de la UMH. Aquesta adequació de part de l’Av. La Cadena constarà dels següents treballs: la neteja i desbrossament del tram al costat del parc i pròxim a la zona d'urgències de l'Hospital, la reparació de la vorera davant del Tanatori (al costat del concessionari BMW), que inclou el desbrossament i suplementat de vorera, que permetrà el pas de vianants per la vorera, així com el farciment d'una xicoteta zona enjardinada mitjançant terra vegetal, inclourà també la tala de dos arbres en aquesta vorera i la retirada d'aquests.

 

Segons la Regidoar de l'Àrea, Eva Delgado, “l'actuació en aquesta zona és de vital importància, ja que és una zona bastant transitada per vianants per la seua proximitat a l'hospital, tanatori, campus universitari i centre Lukas Kolch, a més de molt demandada pels usuaris de la zona. Aquesta actuació que afavoreix l'accessibilitat als vianants, facilita el pas a persones amb mobilitat reduïda i garanteix prioritàriament la seguretat del vianant”.

 

Aquestes actuacions es duran a terme en un període de temps no superior a dues setmanes i el seu pressupost serà de 3.811´50€.