Valencià

Quasi un centenar de persones van gaudir del matí del dia del pare amb La gota viatgera, un espectacle interactiu ple d'humor on xiquets i xiquetes van tindre l'oportunitat de participar i conèixer de primera mà la importància de l'ús de l'aigua mitjançant divertits experiments.

El teatre, organitzat per Aguafest Llevant, arriba gràcies a la Regidoria de Medi ambient i Aigües d'Alacant, en el qual els assistents van poder gaudir de la ciència a través d'una experiència entretinguda, original i didàctica.

Els eixelebrats científics es van encarregar de pujar a l'escenari als més valents que van poder comprovar en primera persona com l'aigua es depura, com condueix l'energia o quin és el seu cicle natural i urbà. El paper dels més xicotets va ser fonamental per a fer de la ciència una cosa propera i divertida.

Així mateix, a l'acte va assistir el regidor de Medi ambient, Sergio Agueitos, junt amb part de la corporació municipal que acompanyaven als representants d'Aigües d'Alacant que no van voler perdre's l'obra.