Concejalía
Valencià

Quasi mig miler de veïns i veïnes de Sant Joan i Mutxamel van recórrer els carrers de tots dos municipis gaudint d'un ambient familiar a l'aire lliure per a fomentar l'ús de la bicicleta i del transport sostenible.

Amb eixida als Jardins municipals de Manzaneta de Sant Joan, la cinquena edició de la volta amb bici sorprenia per l'ocupació de l'Avinguda Miguel Hernández, on les persones participants van poder gaudir d'una de les carreteres menys accessibles i més transitades per cotxes en una reivindicació per una major aposta de la bicicleta com a transport.

Des de Medi ambient agraïxen la col·laboració de Bicis Sant Joan, TJ Bikes, Grup Brotons i Hidraqua però, sobretot, a tots i totes que van fer d'esta activitat un nou èxit de participació. A més, a l'acte van acudir els regidors de Medi Ambient de Sant Joan i Mutxamel, Sergio Agueitos i Lara Llorca respectivament, juntament amb l'alcalde de Mutxamel Sebastián Cañadas, l'edil d'Esports Rafael Pastor i la de Cultura de Sant Joan, Clara Rodríguez.

La volta ha posat punt final a les activitats amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, en la qual han destacat el dia sense cotxes, música en el bus, el taller de mecànica i de patinatge, així com el concert de Jazz i el sopar a la fresca. No obstant això, en les pròximes setmanes es presentaran els projectes de recuperació de camins històrics, la remodelació del carrer Sant Antoni i la del centre històric.