Concejalía
Valencià

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant ha realitzat la instal·lació de un punt de connexió per a vehicles elèctrics en les Dependencies Municipals de la Brigada de Manteniment i Obres.

El punt de connexió es una de les accions dirigides a reduir les emissions de gasos contaminants per part dels vehicles de la flota municipal, i en breu començarà a ser utilitzat per el primer vehicle 100% elèctric que es posarà a disposició de la Brigada de Manteniment i Obres.

Es tracta d’un turisme elèctric que passarà a formar part dels vehicles que presten servei dins de les activitats pròpies de la Brigada Municipal, principalment para atendre avisos de la ciutadania en quant a desperfectes en via pública i altres incidències que pugen sorgir als serveis municipals.

El projecte per a la instal·lació del punt de connexió ha suposat una inversió total de 1.132,91 €., que ha segut co-finançada en un 41% de la mateixa per el Institut Valencià de Competitivitat Empresarial – IVACE, mitjançant la “Convocatòria de subvencions per a infraestructures de recarrega per a vehicles elèctrics per al any 2017”.

 

 

Proyecto cofinanciado por el IVACE

 

Sant Joan Sostenible