Alcaldia

Microsite d'Alcaldia

Sant Joan tindrà bandera pròpia.

webFOTO-JAIME-ALBERO-2015-DESPACHO-ALCALDIA-111-900x600.jpg

Publicat en Alcaldia el Dj, 18/05/2017

L'Alcalde de Sant Joan d´Alacant, Jaime Albero, sol·licita un estudi tècnic al Consell Técnic d´Heràldica i Vexil´lología per a adoptar la seua pròpia bandera.

La Directora General de Justícia, Verónica López Ramón, visita les instal·lacions del Jutjat de Pau de Sant Joan.

webIMG_20170502_103744.jpg

Publicat en Alcaldia el Dc, 03/05/2017

La directora general de Justícia, Verónica López Ramón, després del seu recent nomenament el passat mes d'abril, ha visitat les instal·lacions del Jutjat de Pau de Sant Joan en la seua primera visita institucional, invitada per l'Alcalde del municipi, Jaime Albero Gabriel.

DEFUNCIÓ DE JOSE FRANCISCO LILLO

lazo_negro2.jpg

Publicat en Alcaldia el Dv, 03/03/2017

DECRET DE PESAME OFICIAL PER LA DEFUNCIÓ DEL FUNCIONARI MUNICIPAL D. JOSE FRANCISCO LILLO SERRANO.

Concentració en repulsa als assassinats masclistes ocorreguts ahir

Publicat en Alcaldia el Dj, 23/02/2017

L'Alcalde de Sant Joan, Jaime Albero Gabriel, en nom i representació de la Corporació Municipal, convoca tot el personal al servici de l'Ajuntament de Sant Joan, i al conjunt de la ciutadania a una concentració silenciosa en la porta de la Casa Consistorial a les 12h, en senyal de condemna i repulsa per les assasinats ocorreguts al dia d´ahir.

Concentració en repulsa a l'assassinat masclista d'una dona en El Campello

Publicat en Alcaldia el Dll, 20/02/2017

L'Alcalde de Sant Joan, Jaime Albero Gabriel, en nom i representació de la Corporació Municipal, convoca tot el personal al servici de l'Ajuntament de Sant Joan, i al conjunt de la ciutadania a una concentració silenciosa en la porta de la Casa Consistorial en senyal de condemna i repulsa per l'assassinat d'una dona en la veïna localitat d'El Campello.

Sant Joan firmarà un conveni amb Diversitat LGTBI per a previndre els delictes d'odi.

webIMG_20170209_105426.jpg

Publicat en Alcaldia el Dll, 13/02/2017

L'Alcalde de Sant Joan, Jaime Albero, manté una reunió de treball amb el Secretari General de Diversitat LGTBI de les Comarques d'Alacant, Toño Abad, en la que s'assenten les bases d'una futura col·laboració. Una agenda conjunta, formació específica a la plantilla municipal i la lluita contra els delictes d'odi i d'acaçament escolar són objectius prioritaris de la futura col·laboració.
  1. últim »