PERRUQUERIA

El Servei de la perruqueria per als majors, va ser un dels pioners en la nostra localitat,  va començar l'any 1989, al començament la seua ubicació era en les dependències del "Casal de Tercera Edat", fins que l'any 2.002 es van instal·lar al C/ Del Mercat cantonada amb C/ L’Ordana,  on es localitza actualment.

Atén a tota la població major del municipi, amb uns preus més assequibles en relació als preus del  mercat, l'horari és de dilluns a dissabte.

 

PODOLOGIA

Aquest Servei començà l'any   2005, el servei es presta a través d'un conveni signat per la Universitat "Miguel Hernández" i l'Ajuntament de Sant Joan, s'atén als majors del municipi  prèvia cita que se sol·licita en el mateix servei, situat al C/ Del Mercat cantonada amb C/ L’Ordana.

L’horari es troba al mateix servei.

 

FISIOTERÀPIA

A la fi de l'any 2007, s’inaugurà el servei de fisioteràpia al nostre municipi, el servei és fruit d'un acord entre l'Ajuntament i la Universitat "Miguel Hernández", dirigit a promoure la salut dels ciutadans/es  majors del municipi. El centre està situat entre el C/ del Mercat i el C/ L’Ordana n. 27.

 

PRESTACIONS SOCIALS. 

 

BONO ORO.

Aquesta prestació començà l'any 2004, al començament es va establir límit en la quantia de les pensions dels sol·licitants, fins que l'any 2007 es va modificar i se li reconeix el dret a tots els jubilats majors de 65 anys sense tenir en compte la pensió que perceba, solament  hi ha límit en les quanties dels pensionistes menors de 65 anys.