Regidoria de Noves TecnologiesRegidoria de Transparència i Modernització

Des d'aquesta àrea, treballem per a propiciar un major acostament de l'Ajuntament als ciutadans, fomentant l'augment d'informació que aquests reben de la corporació local, les activitats que realitzem i les prestacions i serveis a les quals poden accedir els propis ciutadans.

Comptem amb la Seu Electrònica que dóna pas al Portal de Transparència on podràs trobar les instàncies generals necessàries per a la tramitació habitual dels ciutadans amb l'administració, així com un manual guia sobre la seu electrònica i el tauler d'anuncis. La implantació d'aquests nous serveis estan orientats per a una atenció més propera, útil i generadora de confiança amb el ciutadà, apostant per la simplificació administrativa, les noves tecnologies i el foment de la comunicació i la participació social i ciutadana. 

Ana Isabel Carreño Hermosel

Regidora d'Associacionisme, Transparència i Modernització, Festes i Turisme.

anaisable@santjoandalacant.es

 

 

L'Ajuntament de Sant Joan celebra el seu primer ple en el nou saló ja accesible

IMG_20160209_200317.jpg

Publicat en Transparència i Modernització el Dc, 10/02/2016

El dimarts 9 de febrer, amb el Ple Ordinari d'aquest mes, va quedar inaugurada la nova sala de sessions de l'Ajuntament de Sant Joan. Fins ara el saló de plens estava situat en la primera planta del consistori, dificultant l'accés a les persones depenents o amb mobilitat reduïda.

PLA DE MODERNITZACIÓ

la_foto1.jpg

Publicat en Transparència i Modernització el Dj, 10/07/2014

Sant Joan d'Alacant signa el conveni d'adhesió al 'Pla Modernitza' que promou la Diputació d'Alacant per a aplicar el sistema de "administració electrònica"

ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA

01__PLAN_MODERNIZA_POLICIA.jpg

Publicat en Transparència i Modernització el Dv, 31/01/2014

Sant Joan comença l'adhesió al Pla Modernitza de la Diputació

PAGAMENT VIRTUAL

CAJERO_DE_PAGO_VIRTUAL.JPG

Publicat en Transparència i Modernització el Dj, 23/05/2013

Els veïns de la localitat podran fer l'ingrés de taxes i preus públics a través d'un caixer automàtic o mitjançant la pàgina web municipal.

CODIS QR A SANT JOAN

QR_AYUNTAMIENTO.JPG

Publicat en Transparència i Modernització el Dc, 23/05/2012

Sant Joan inclou codis QR en tota la seua cartelleria i instal·la plaques amb codi en tres edificis simbòlics del municipi

CULTURÍZATE

DIRECCION_CULTURIZATE.jpg

Publicat en Transparència i Modernització el Dm, 29/11/2011

L'ajuntament de Sant Joan engega un servei d'informació al ciutadà a través de les regidories de Cultura i de Noves Tecnologies.
  1. últim »