Nova edició TAPAPORTE 2017: "ASSABOREIX SANT JOAN"

Publicado el Dv, 03/03/2017

2017-03-01-PHOTO-00001338.jpg
L'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant, a través de la Regidoria de Comerç, ha engegat una nova campanya TAPAPORTE: ASSABOREIX SANT JOAN.

Obert el termini d'inscripció taller TAPES CREATIVES

L'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant, a través de la Regidoria de Comerç, ha engegat una nova campanya TAPAPORTE: ASSABOREIX SANT JOAN.

Per a fomentar la creativitat i la qualitat de les tapes, la Regidoria de comerç oferirà com en l'edició passada, GRATUÏTAMENT, un taller teòric de realització de TAPES CREATIVES en l'Escola de Cuina La Font, de la mà del Xef Marc Audibert. 

Aquesta acció formativa tindrà lloc el 13 de març, sent alumnes preferents els 40 primers inscrits en la iniciativa. Només s'admetrà un alumne per establiment (en el cas que algun establiment estiga interessat a assistir més d'un alumne, podrà fer-ho sempre que queden places disponibles i es pague la segona inscripció).

Els bars i restaurants interessats han d'emplenar la fitxa d'inscripció que trobaren en la pàgina web de l'Ajuntament i enviar-la per email al correu adl@santjoandalacant.es o lliurar-la en la pròpia AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL. Plaza d'Espanya, 1. Sant Joan d'Alacant. Tlf. 966 01 31 73 / 74, abans del 8 de març de 2017.

 

Arxius adjunts

Comparte esta información