Sant Joan millora els vials de Bellavista

Publicado el Dv, 17/03/2017

2017-03_Bellavista.jpg
Els carrers de la zona de Bellavista compten amb un nou aspecte que han posat fi a les deficiències de les seues calçades. Les actuacions de condicionament estan en marxa gràcies a la Regidoria d'Urbanisme a través del Pla d'Obres de la Diputació, amb la finalitat de millorar les infraestructures de diversos carrers del municipi.
Dos anys després que es dotara d'una xarxa de sanejament a la urbanització, s'ha engegat una actuació que els residents reclamaven des de feia anys. La Regidoria d'Urbanisme està condicionant per primera vegada els vials urbans que encara quedaven sense asfaltar i ha procedit al reasfaltat d'altres zones que es trobaven en un lamentable estat, ple de forats i desnivells.

Les obres estan desenvolupant-se a través del Pla d'Obres de la Diputació d'Alacant amb un import de 185.906,59 € (IVA inclòs). Este projecte, que s'emmarca dins de l'àrea de cooperació municipal, està destinada a la millora de les infraestructures i urbanització de diversos carrers del municipi i té prevista la seua finalització al juny d'enguany.

Galeria d'imatges

  • Comparativa_1.jpg
  • Comparativa2.jpg
  • Comparativa3.jpg
  • Comparativa4.jpg

Comparte esta información