Contes sobre el respecte al medi ambient

Publicado el Dm, 11/04/2017

_MG_9521web.jpg
Els centres educatius de Sant Joan han gaudit de les històries d'Alberto Celdrán basades en valors de respecte i cura de l'entorn.
Els contes de 'Basurilla' tornen a amenitzar els matins dels escolars amb personatges que viuen aventures repletes de missatges dirigits a respectar el medi ambient. Estes històries vénen de la mà de la Regidoria de Medi ambient que, gràcies a Alberto Celdrán, promou actituds sostenibles i responsables entre les i els més xicotets amb històries divertides plenes de cançons on els protagonistes descobreixen la importància de respectar el lloc on vivim.
 
A través de personatges creats amb materials reutilitzats, es convida als i les alumnes a pensar en totes aquelles coses que estan a la seua disposició per a contribuir a la millora del medi ambient, animant-los a mantenir actituds sostenibles i demostrar que qualsevol gest és important per a ajudar a contribuir un món millor. Tot açò d'una forma atractiva, simpàtica i, sobretot, molt agraïda per part dels més xicotets, que recorden les històries d'altres edicions i reben les noves amb els braços oberts.
 
Sergio Agueitos, responsable de l'àrea, segueix apostant per este tipus d'actuacions amb les quals l'alumnat respon cada any millor, evidenciant que són cada vegada més sensibles sobre la problemàtica del canvi climàtic i més conscients sobre la responsabilitat que tenen per a posar-li fre amb les seues xicotetes aportacions diàries.

Comparte esta información