Escola d'Estiu 2017

Publicado el Dll, 05/06/2017

web_CARTEL_Escuela_de_Verano.jpg
Com cada any, les Ampas dels Ceips de Sant Joan organitzen en col·laboració amb la Regidoria d'Educació, l'Escola d'Estiu 2017. L'escola es realitzarà en el Ceip Rajoletes i enguany Diver-Sport ens presenta el projecte "Aquell Meravellós Any 92" que marcarà la dinàmica de l'escola, acostant als xiquets al que fué l'Expo '92 i els Jocs Olímpics de Barcelona, a més celebraran el centenari del naixement de l'escriptora Gloria Forts. El servei de cathering ho oferirà Coes. Les inscripcions es lliuraran en l'hall de la Casa de Cultura els dies del 5 al 9 de juny, en horari de 16`30h a 20'30h, on hi haurà personal de Diver-Sport per a oferir la informació i resoldre dubtes referents a l'escola.

L'Escola d'Estiu ofereix les dues quinzenes de juliol (del 3 al 14 i del 17 al 31 de juliol) i les dues d'agost (de l'1 al 14 i del 16 al 31 d'agost). La realització de l'escola en la segona quinzena d'agost, estarà subjecta a la inscripció mínima d'alumnes per grup, pel quin si no s'arriba a cobrir el mínim de places estipulat per grup, l'escola no es durà a terme en aquest període.

Com a novetat d'enguany, i per a facilitar el pagament a les famílies, es podrà abonar l'import de l'escola amb targeta bancària en la mateixa Casa de Cultura, dins del termini d'inscripció.

Posteriorment a les inscripcions es realitzarà una reunió en la qual s'informarà a les famílies del funcionament de l'escola i on se'ls lliurarà a cada xiquet una samarreta gratuïta, perquè la porten ja posada el primer dia d'escola.

Com cada any les famílies es poden beneficiar de descomptes del 25% en concepte de soci d'Ampa, aturat, víctima de violència de gènere, família monoparental, família nombrosa i el 100% en concepte de família sense recursos, que vindrà determinat per l'informe corresponent dels Serveis Socials municipals. Els descomptes seran aplicables als alumnes escolaritzats en el municipi, no són acumulables i és necessari aportar la documentació requerida en cada cas.  

Enguany el que és l'Escola d'Estiu serà en horari de 9h a 14h, l'Escola Matinera, com sempre en horari de 7'30h a 9h i l'Escola de Vesprada de 14h a 15'30h. En la matinera entrarà el desdejuni i en la de vesprada el menjador com en anys anteriors.

 

Arxius adjunts

Comparte esta información