vivesantjoan el portal de las asociaciones

 

Vivesantjoan.es és el Portal de les associacions de Sant Joan que vol traure a la llum la vida associativa del municipi: les activitats que programen les associacions, els projectes que desenvolupen, el voluntariat que generen, la formació que impartixen. També vol crear espais d'intercanvi i debat entre les pròpies organitzacions. 

Aquest portal es va dissenyar en col·laboració amb les associacions santjoaneras, i la que seguix és una breu història del procés: 

Dates

El projecte s'inicia al març del 2012 i té prevista la seua finalització a avril de 2013 amb la presentació del PORTAL ASSOCIATIU en Internet. Si vols consultar el projecte punxa ací.

Treball amb les associacions

Com a passos previs a la creació de la ferramenta informàtica, se celebra una sèrie de reunions a què van ser convocades totes les associacions inscrites en el Registre d'Entitats d'Interés Municipal (REIM) també van ser invitades aquelles altres organitzacions que estan en actiu en el nostre municipi. Pots consultar el contingut de les dites reunions punxant en cada una de les dates: contingut de la reunió 20 de març 2012, contingut de la reunió 17 d'abril 2012, contingut de la reunió 26 d'abril 2012, contingut de la reunió 8 de maig 2012.

Difusió del Portal Associatiu

Aquest treball servix per a editar dos números de la publicació "Més de Tres", al maig i juliol, l'objectiu fonamental del qual és difondre l'activitat de les associacions i donar a conéixer la pròxima aparició del PORTAL ASSOCIATIU en Internet. Aquesta publicació ha sigut repartida entre les pròpies organitzacions, en els comerços de Sant Joan i dependències municipals amb la finalitat d'arribar a la població en general. 

Tallers de formació 

A partir de setembre del 2012 està previst continuar el treball amb el disseny del PORTAL ASSOCIATIU i la formació de les associacions perquè elles mateixes puguen gestionar aquest espai d'Internet. 

Presentació del Portal 

Finalment es fa la "presentació oficial" en la trobada celebrada el 15 de maig de 2013 entres les associacions i els Mitjans de Comuniación locals. Pots trobar més informació en http://vivesantjoan.es/associacions/el-ajuntament-informa/article/trobada-entre-les-associacions

 

 

AssociaCOM és un projecte desenvolupat per les regidories de Participació Ciutadana i Associacionisme, i subvencionat per la Conselleria de Presidència de la Generalitat Valenciana.