Logo accés al Síndic de Greuges
Valencià

L'Ajuntament de Sant Joan habilita, en la seua pàgina web, un enllaç directe al Síndic de Greuges com a primer pas de la campanya d'informació que té prevista, una vegada estiga habilitat l'horari presencial de l'entitat local.

El Síndic de Greuges és el defensor del poble de la Comunitat Valenciana.

La seua missió és vetlar pel compliment i respecte dels drets i llibertats que assisteixen a les persones davant l'Administració local i autonòmica. "Habilitar un enllaç directe a aquest servei en la pàgina web del nostre ajuntament garanteix un millor servei a la població. Recordem que el Síndic investiga les queixes que presenta la ciutadania i que a més és un servei totalment gratuït" declara Javier Sánchez García, regidor de Participació Ciutadana d'aquest municipi alacantí.

Aquesta és la primera acció d'una campanya d'informació que, segons explica el regidor, "continuarà una vegada que les fases de la desescalada ens permeten obrir de nou el Registre presencial de l'Ajuntament. En aquest moment, la persona que així ho desitge, podrà presentar la queixa al Síndic sense necessitat de traslladar-se a Alacant".

Aquesta entitat local té programada una sèrie de cartelleria que donarà a conéixer l'acció d'aquest servei. Ara com ara, qui desitge accedir al Síndic, només ha d'entrar en la web de l'Ajuntament de Sant Joan i fer clic en el bàner que trobarà en la secció de Serveis.